dissabte, 9 d’octubre del 2010

PREMIS LITERARIS VILA DE PUÇOL

Jordi Colonques (narrativa), Cristina Gamón (pintura) i Francesc Mompó (poesia)

Ahir, dia 8 d'octubre es lliuraren els Premis Literaris Vila de Puçol a la Casa de Cultura de la localitat, en un espai envoltat per algunes de les obres presentades al XXV Concurs de Pintura.
Josep Maria Garcia fou l'encarregat de llegir les actes dels premiats i agrair a tots els membres del jurat la difícil tasca.

Francesc Mompó, amb De la fusta a l'aigua un poemari eròtic i elegantíssim, arreplegà el guardó del XIV Certamen de Poesia Josep Maria Ribelles. Després dels agraïments oportuns a l'Ajuntament i als components del Jurat, explicà que per a ell era un gran esperó per a continuar escrivint poesia, ja que malgrat haver començat en el món de les lletres en aquest gènere, últimament l'havia deixat bastant de costat pel gènere novel·lesc.



Després es donà a conèixer el guayador dels XXVI Certament de Narrativa, que recaigué en Jordi Colonques amb la novel·la Món animal on predomina l'humor, en la seua exacta mida. És la segona vegada que Colonques guanya aquest certament.


També es lliurà el XXV Premi de Pintura Vila de Puçol. De 61 obres presentades s'atorgà a l'obra Niebla, de Cristina Gamón i digna de menció d'honor l'obra Espacio estructural de David Escarabajal.

L'acte es tancava amb les paraules de la regidora de cultura Na Dolores Sánchez i de l'alcalde En Josep Vicent Martí.

4 comentaris:

Lluís Bosch ha dit...

Doncs escolta, si el veredicte et sembla correcte i just, que no se'n parli més i felicitats als guanyadors. I que insisteixein en la cosa creativa.

Sandra D.Roig ha dit...

Enhorabona als guanyadors!
:) una abraçada

Sandra D.Roig ha dit...

per cert, Mercé que guapaaaaaaaaaaaaaaaa!
:)

Jorco ha dit...

hehehe
molt bones les fotos,
m'has pillat amb la cella aixecada (crec que ho faig a sovint i no me n'adone)

salut!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...