dimecres, 21 d’octubre del 2009

Torna Escriptors al Terrat amb Gemma Pasqual i Manel Joan i Arinyó

Dijous 22 d'octubre, a les 19.30 h, tornen els Escriptors al terrat. Serà, un any més, al Centre Octubre de Cultura Contemporània de València, al carrer Sant Ferran 12.
El cicle 2009/2010, organitzat per l'AELC (Associació d'Escriptors en Llengua Catalana), s'inicia amb dos grans de les lletres catalanes: Gemma Pasqual, tot un referent en la literatura juvenil; i Manel Joan i Arinyó, poeta i novel·lista.

Aquest cicle, que es va iniciar amb el nom de “Poetes al terrat” amb una sessió d’homenatge a Miquel Garcia Grau, ha assolit un notable èxit en les diverses convocatòries que s’han anat succeint. Gràcies a aquest motiu, l’AELC va decidir ampliar el programa d’actes a d’altres gèneres literaris a més de la poesia.
Així és que les golfes del Centre Octubre acullen, el darrer dijous de cada mes, dos escriptors en llengua catalana, entre els quals s'estableix un diàleg d'allò més interessant.

L'any passat vaig assistir a totes i cadascuna de les conferències i va ser tota una experiència poder escoltar novel·listes, periodistes i poetes tan coneguts com Toni Cucarella, Francesc Bodí, Salva Company, Miquel de Palol, Montse Anfruns, Àngels Gregori, Marisol González, Teresa Pasqual, Isabel Robles, Encarna Sant-Celoni, Joan Pla, Pep Castellano, Emili Piera i Alfons Llorenç, acompanyats sempre pel vicepresident de l’AELC al País Velencià i poeta, Ramon Guillem.

Aquest dijous, però, hauran de posar-me falta perquè no hi podré anar. I tant que m'agradaria! Això sí, recomane a qui puga -l'entrada és lliure-que no deixe d'assistir.

Més informació ací.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...