dijous, 22 d’octubre del 2009

Presentació nou disc de Botifarra "Te'n cantaré més de mil" al Gran Teatre de Xàtiva

Els dies 23 i 24 d'octubre, a les 22.30 h, al Gran Teatre de Xàtiva tindrà lloc la presentació del esperadíssim nou disc de Pep Gimeno, Botifarra: Te'n cantaré més de mil. Acompanyaran la veu del País els percusionistes Elies Fuster i José Maria Hernández “Reïllo”; el multi-instrumentista Dani Miquel; l’acordionista Pau de Luis; el baixista Xavi Alamán; el guitarronero Vicent Carrasco; la violinista Carmen Pura; els cantaors Jorge Cobo i Jacint Hernández; el grup Obrint Pas; els cantants Toni de l’Hostal i Miquel Gil i, segons s'anuncia per la xarxa, s'espera alguna sorpresa més.
Jo ja fa setmanes que tinc entrada. El Teatre estarà a gom els dos dies, de ben cert serà el concert de l'any. I és que per alguna cosa Botifarra s'ha convertit en un dels nostres homenots.
El disc serà tota una joia, i no només per la música i la veu, sinó pel llibret que el conté, obra del pintor ollerià Jordi Albinyana, autor també del cartell anunciador.
Adjunte un vídeo que he trobat al youtube aquest matí: La dansa del vetlatori, cantada per Pep Gimeno i per Miquel Gil. Sempre que sent aquesta cançó m'esborrone i se'm posa un nus a la gola. No sé si haurà sigut per la posada en escena o per la veu trencada del Miquel, però avui se m'han saltat les llàgrimes escoltant-la. Com diu l'amic Gàlim és una de les peces més emotives del nostre bagatge musical i cultural. Escolteu la lletra detingudament.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...