dimecres, 31 de març del 2010

Presentació de la col·lecció "La cantàrida"

Ahir 30 de març, dins de les activitats de l'Espai Illes Balears que organitza el Centre Octubre de València, tingué lloc la Presentació de la col·lecció "La cantàrida" de Documenta Balear.
Ramon Guillem fou l'encarregat de presentar els joves poetes de Ses Illes: Emili Sànchez Rubio, Pau Castanyer, Pau Vadell, Jaume C. Pons Alorda, Blanca Llum Vidal, Laia Martínez López i Eduard Carmona, als que se sumava més tard el valencià Andreu Galan.
Un començament abrupte on totes les veus sonaven alhora ens deixaren al públic un tant desconcertat i de pas ens presentaven la seua particular manera de fer i expressar la poesia. Perquè ells fan versos especialment per ser recitats i, millor encara, dramatitzats. Poesia amb un aire fresc, atrevida, en moltes ocasions provocadora, fins a fregar els límits del dadaisme.
Una presentació original i divertida, d'una durada aproximada de 50 minuts, l'exacta per deixar-nos a tots amb la mel en la boca.
Mentre signaven exemplars al Terrat de l'Octubre, encara puguérem gaudir de la seua poesia-espectacle més espontània.
Després, turisme per la ciutat: unes cervesetes al Café Lisboa i el soparet obligat a La Papardella, on ocupàvem quasi tota la planta baixa del restaurant. No crec que hi haguera en cap altre lloc més poetes per metre quadrat: als set poetes balears, se sumaven Andreu Galan, Ramon Guillem, Isabel Robles, Jaume Pérez Montaner, Francesc Mompó, Manel Marí, Josep Lluís Roig i Lluís Roda (potser em deixe algun).

5 comentaris:

Alexandre Moreno ha dit...

moltes felicitats companys

Albanta ha dit...

Enhorabona a tots i endavant...necessitem molta gent com vosaltres!!

Mireia ha dit...

Felicitats!

Unknown ha dit...

M'ha alegrat molt veure-vos plegats i m'han omplert de nostàlgia: de la bona i millor.

DE TOT UN POQUET ha dit...

Xiqueta, t'he descobert ja... i com li he dit a Enric Marco, dus el mateix cognom que el segon de mon pare. Salut!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...