diumenge, 7 de març del 2010

Sant Ovidi a Ca les Senyoretes


A la quarta va la vençuda! Ahir per fi tinguérem l'oportunitat d'assistir a un Sant Ovidi a Ca les Senyoretes (Otos). En aquesta IIII edició -ho he escrit així a consciència- la periodista i escriptora Núria Cadenes, autora del llibre biogràfic L'Ovidi (ed. 3i4, 2002) ens féu una semblança del cantant, poeta, actor, rapsoda... en definitiva, artista alcoià. Tots els assistents ens encomanàrem de seguida de la passió que Núria desprenia quan ens contava anècdotes de l'Ovidi. Fins i tot en algun moment una llagrimeta se li abocava als ulls. De fet ens confesà que es veia incapaç de recitar-nos un poema de l'Ovidi sense que l'emoció se li instal·lara a la gola.



Després arribà el moment del sopar en el nou menjador que encara no havíem vist. Era la primera vegada que menjava en una taula per a quasi una cinquantena de comensals. Les menges eren típiques del poble natal de l'Ovidi, i del meu també, com ara la pericana, els abisinios o l'olla de músic; tot adobat amb un vi jove de Fontanars dels Alforins.

En acabant de sopar, foren els Arthur Caravan els responsables d'animar amb música la nit.
També se'ls afegiren el cantant Toni de l'Hostal i el pintor Jordi Albinyana (al banjo i a la guitarra). El poeta Toni Espí recità algunes cançons d'Ovidi Montllor.


Una altra nit per al record.

Per Sant Ovidi, que fa vacances!

2 comentaris:

Striper ha dit...

El Ovidi , bons record musicals i també de alguna pelicula.

Josep (Benaguasil) ha dit...

Gran! Grandíssim, l'Ovidi!
Fon gran en vida i gran després de la seva marxa. Fon necessari i és necessari. Sovint pense: -Com seria aquest país avuí si Ovidi no haguera mort?

T'admire Ovidi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...