dimarts, 3 de novembre del 2009

MANIFESTACIÓ CONTRA LA CORRUPCIÓ A VALÈNCIA

Dissabte passat era la manifestació convocada per a dir NO A LA CORRUPCIÓ i demanar la DIMISSIÓ DE CAMPS. Isquérem ben mudats de casa per anar a l'Acte de lliurament dels Premis Octubre, i cap a les 19.00h -ja feia més d'una hora que havia començat- ens trobàrem a l'altura de Sant Agustí un camí de gent que semblava no tenir fi (fore m'ha sortit un apariat). Càmera en mà, anàvem avançant-los per poder donar testimoni.
El riu de gent, més de mig quilòmetre segur, desembocava en la Plaça de la Verge, on s'amuntegaven milers i milers de persones més. Tots estàvem ben sorpresos de la capacitat de convocatòria del poble mitjançant el boca a orella i la xarxa. 40.000 segons les fonts organitzadores.
Era impressionant veure gent de totes les edats i de tribus urbanes ben diferents -no només catalanistes radicals, com s'entesten a dir aquells governants del PP- i tots a una mateixa veu demanant la dimissió d'un president que ens ha tocat aguantar ja massa temps. I nosaltres, com tants altres, pujàvem a les taules dels bars per immortalitzar el moment i poder donar testimoni almenys per la xarxa, perquè si hem d'esperar que Campsnal 9 diga alguna cosa, ja podem esperar asseguts.
Total, que a la Nit dels Octubres vaig arribar xopà de suor i amb un mal de peus insuportable -és el que té anar a una mani amb unes sabates de 7 cm de tacó.

Us deixe un vídeo que férem a la Plaça de la Verge, no té massa qualitat però queda clar que allà érem més de 2.200 catalanistes radicals que assegura la polícia de la Generalitat.


6 comentaris:

Albanta ha dit...

Gràcies guapa per la crònica... Realment va ser una manifestació impressionant, i que ve a reforçar la sensació de que som molts més dels que ells volen i diuen!!
Fem Pais!!

Garbí24 ha dit...

Crec que tots hauriem de sortir al carrer....i mira que jo no soc de manifestacions, però ara ja n'hi ha prou.

Agnès Setrill. ha dit...

Mercè:
Em disculpo d'entrada, molt malament devia estar que sense voler vaig publicar un titular del teu post amb l'últim blog que m'havia mirat, en aquest cas el teu.
Acabo de tenir la sorpresa de veure'l!
He aprofitat per recomana't., suposo no et sabrà greu!

LoyKaPV ha dit...

Va ser molt gran!
Tant de bò es repetisca tal moviment a les urnes i reventen al PP.

Òscar Roig i Carrera ha dit...

Des del Principat costa molt d'entendre les majories absolutes d'un PP tan lamentable i corrupte i llefiscós com el que teniu per allà. Tan de bo que us feu notar també a les urnes i no només amb manis!
Endavant i molts ànims!

Anònim ha dit...

Josep (Benaguasil).

Segons el govern de Camps: quatre gats radicals catalanistes, a tenor de les banderes quatribarrades que lluïen.

No ténen vergonya els corruptes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...