dimecres, 23 de setembre del 2009

Arenys de Munt i Benidorm d'Avall (Gàlim)

Republique el post de l'amic Pep Albinyana (Gàlim), per lapidari, encertat i de màxima actualitat:

Arenys de Munt i Benidorm d'Avall

Alfons Cervera ha escrit aquests dies que això de les mocions de censura fetes gràcies a trànsfugues és cosa de mala praxi política. Però també diu en benefici dels socialistes que, en el cas de Benidorm, fer com fan no és pecat. Jo també trobe que el transfuguisme és cosa més que discutiblement acceptable (i potser immobiliàriament culpable). En aquest cas concret, el partit despatxat de l'alcaldia, el PP, s'ha posat de volta i mitja i ha augurat la defunció de la democràcia perquè se li ha llevat el govern a qui el poble havia elegit lliurement en les urnes.No podria jurar-ho, però em sembla que les urnes de les eleccions municipals i les que que es van usar l'altre dia a Arenys de Munt eren iguals, de manera que les decisions dels votants haurien de meréixer el mateix respecte. Matise: les decisions dels ciutadans. Negar-se a admetre consultes perquè en temen el resultat, això sí que és preparar la mortalla a la democràcia.

5 comentaris:

Garbí24 ha dit...

Tot plegat molt penós la veritat, i pensar que aquests ens porten el país

Clidice ha dit...

més clar aigua: no volen saber el que en pensa la gent de res si no és passant per la manipulació d'unes eleccions. tu tries a algú amb un programa nebulosa i ell ja decidirà per tu. :(

Toni ha dit...

Molt bo, sí senyor. Democràcia de boca només.

Cesc Ginesta ha dit...

Els que han sortit -ja son fora- de l'Ajuntament de Benidorm han oblidat totalment com van arrivar-hi. Els hi recordo: EXACTAMENT IGUAL QUÈ ARA HO HAN FET ELS SOCIALISTES.

Mengin moltes cúes de pansa, gent del pp.

khalina ha dit...

de vegades no saps si seria millor no saber segons quines coses.
Feliç sant!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...