diumenge, 20 de setembre del 2009

Anguila Literària al Port de Catarroja


Ahir dissabte 19 de setembre un bon grapat d'escriptors, poetes i amics de les lletres ens combregàrem al restaurant Casa Baina (Port de Catarroja) per degustar el plat típic de la zona: l'all-i-pebre.
Albert Forment, Beatriu Palmero, Berna Blanch, Carmina Naval, Isabel Robles, Jaume Pérez Montaner, Manel Alonso Català, Mari Carme Arnau, Marina Guillén, Mercè Climent, Lluís Roda, Paco Collado, Sento Beguer, Sergi Pitarch, Toni Contelles, Toni Cucarella, Toni Teruel, Vicent Penya, Xavier Aliaga i, com no, els responsables i organitzadors de tot aquest sarau, Francesc Mompó i Ramon Guillem.
Però la cosa no acabava ací, no. Després d'un menjar perfectament adobat amb l'all i pebre de la gent i de les converses, ens translladàrem a la Comunitat de Pescadors. Encara quedava la segona part d'aquesta ja batejada Anguila Literària. Perquè no era suficient fer acte de presència i fartar-nos de menjar i beure, no. També se'ns demanava als comensals fer una composició breu en què l'anguila fóra la protagonista. Un per un hem anat llegint els nostres escrits. I així, asseguts en rotglet, hem pogut escoltar contes i microcontes; poemes i proses poètiques; expreriències personals, memòries i records; fins i tot receptes, decàlegs i entrevites (llàstima que aquests últims no s'han llegit en públic perquè el temps se'ns tirà damunt).
Mentre esperem que alguna editorial es decidisca a publicar aquestes petites obres d'art s'aniran penjant al blog de Uendos, Greixets i Maremortes.
Qui sap, potser aquesta vetllada s'ha convertit, sense saber-ho, en la Primera Edició de l'Anguila Literària.
També n'han parlat als blogs:

4 comentaris:

Sílvia Tarragó Castrillón ha dit...

Qui sap... de trobades i reunions sorgeixen creacions interessants, i si no que li preguntin a Mary W. Shelley.

Marta ha dit...

És una bona idea això de l'Ànguila Literària. Espero que l'any vinent ho continueu i que us ho publiquin. Molta sort!

Josep ha dit...

I pensar que a mi no em convidàreu!

Ma-Poc ha dit...

Mai se sap... Cal dir que això de l'Anguila Literària sona bé! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...