dijous, 26 de març del 2009

Perogrullades

Avui m'he desdejunat amb unes declaracions que m'han fet esclatar de riure.
No sé si ho sabeu però diumenge 29 hi ha una manifestació a Madrid contra la futura Llei d'avortament organitzada pels grups Dret a viure, Grup Provisa, Metges per la Vida i no sé quin grup més. Bé, el lema de la mani és "Marxa per la vida". Bé, fins ací res graciós, més bé patètic...
No sé quin representat ha afirmat que era una manifestació a l'americana, tota una demostració (demostration, ha dit) que s'està millor viu que mort (no? Això és el que jo anomene un clar exemple de perogrullada). Que serà una manifestació constructora, sense atacar ningú. I, paradoxes de la vida, declarava que març serà un mes de guerra, de guerra de guerrilles.
Por altra part, la campanya contra l'avortament costa a l'església -a l'esgésia?- 250.000 euros: la meitat, aportats por les diòcesis, i la resta, per la Conferència Episcopal.

No sé què pensar?

2 comentaris:

Salva Piqueras ha dit...

Aquests diners són l'aportació solidària de l'església al desenvolupament del món. No cal comprar condons, ni indicar als més pobres com s'ho han de fer per sortir de la misèria o no ser víctimes de les grans malalties que assolen el continent africà, no. El que s'ha de fer és multiplicar-se en aquest món on els recursos estan tan mal repartits que nosaltres vivim amb 10 vegades més del que necessitem mentre altres passen el dia amb 1 Euro. Coherència per sobre de tot.

Àgueda ha dit...

Menut merder!!! Ostias tot açò és molt ofensiu, seran lladres i menja caps!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...