dimecres, 25 de febrer del 2009

Coses de nens

Tafanejant per les carpetes de l'ordinador m'he trobat amb aquest dibuix de la meua nebodeta Mar, de 6 anys. N'hi ha per a sucar-li pa!
No cal explicar que la figura gran i vestida de cardenal (ho dic pel morat de la túnica) és la gran Dama -la mort, i la nena, groga de pànic, ella mateixa.
El diàleg que mantenen, una mica calderià potser, per qui no l'entenga, és el següent:
- No et faré mal (No te voy a hacer daño, en l'idioma dels xiquets "Notebolla acedaño").
La Mort intenta tranquil·litzar la xiqueta, però amb la dalla ben empunyada no sembla que vaja a aconseguir-ho.
- Vaja
La interjecció de Mar no pareix que siga d'alleugeriment. Per no parlar dels trets i del color de la cara! És com si assumira el seu destí, això sí, amb ironia, i més encara, amb ironia calderiana.
I quina cosa dir del títol? "Mar i la muerte que era buena". Doncs jo asseguraria que aquesta estampa no expressa en absolut la idea del títol. I què seran les 2 taques (o tatxes que diríem a Alcoi) negres de l'esquerra? No vull ni pensar-ho. No direu que no és gore la cosa.
Què tindran els xiquets al cap?
Aprofite per enviar una abraçada molt forta a les dos xicones més guapes de tota Andalusia: Àgueda i Mar, i felicitar Sònia, futura mamà.

6 comentaris:

Àgueda ha dit...

Ieeee Mercediues!!!

Què boniquet!!! M´enacanta!!! Per cert les dos taques, si el fixes, són tumbes, i si el fixes encara una mica més possa "Mama" i "Pepe", què porrrrrrr!!!

Molts besets wapa!!!

Anònim ha dit...

Jo et podria dir moltes coses sobre qué tenen els xiquets al cap.
Encara que aconsellaria a la teua germana es tancara la porta del seu dormitori de nit :)
En fi , és extrany trobar a una xiqueta tan menudeta tractant aquest assumpte, la majoria d'ells ni saben que existeix.
A veure quines pel·lis veu !!!!...

Mercè ha dit...

Ostras, Àgueda, en lo de les tombes ja si que m'has deixat de pedra. Com diu la Beatriu (la Lina que dibuixares amb vestit blanc eivissenc) tanca't per les nits, no siga que entre la Muerte que era buena.
Molts petonets.

Anònim ha dit...

hola wapa!!!!
he tafanejat una miqueta i m'encanta el teu blog, entraré mes voltes...
m'alegre de saber de tu i veig que estas fent moltes cosetes, t'enveje mogolló!!! jostic tancà en la coperativa entre taronjes i discutint en tothom pero be, anem tirant. un besot molt gran wapisisma!!!

Vicent Terol ha dit...

Realment, sembla una xiqueta intel·ligent, capaç de plasmar eixes sensacions.

Àgueda ha dit...

Mareeee aquesta nit no podré dormir, tinc molta por de "La Muerte", però, no passa res, com és "buena" no crec que vinga a per mi, hahahahaha... aisssss els nanos, tenen unes coses... jo de menuda era igual, que vos diga la Mercediues, mareeeee no paraba...

Molts besets!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...