diumenge, 1 de juliol del 2012

BALANÇ DE SOMIANT AMB ALEIXA


Presentació de Somiant amb Aleixa a La Casa del Llibre de València. 30 de juny de 2011.

Tot just acaba de complir-se un any de la primera presentació de Somiant amb Aleixa, feta a La Casa del Llibre de València i que comptà amb la presència de l'escriptor Manel Joan i Arinyó  (llegir crònica).
No puc evitar fer una mirada enrere i tornar a recórrer el camí d’alegries que aquest llibre ens ha regalat, fruit d’una esplèndida acollida i del boca orella. Exactament 998 exemplars de Somiant amb Aleixa han corregut pels ulls dels lectors al llarg del 2011. És a dir nmitja edició en només mig any. Des d’Alacant fins a Prada, la novel·la ha estat presentada en un fum de comarques al llarg dels Països Catalans: el Priorat, Matarranya, Barcelonès, el Comtat, la Safor, Camp de Túria, Camp de Morvedre, la Vall d’Albaida, l’Horta, la Marina, la Costera... Molts mitjans de comunicació, pàgines webs i blogs personals s’han fet ressò de la novel·la: Vilaweb, canal 9, Ràdio Sant Vicent, Ràdio Matarranya, La Ser, Alta fidelitat de Ràdio Nou, Radio Om de Picassent, Comarcàlia, L’informatiu, El punt, Levante, El temps, L’illa Bromera, Setmanari Presència, El Mundo, Las Provincias, Los ojos de Hipatia, El Quadern d’El País, Postdata Levante...
A la tardor ja hi ha previstes algunes presentacions i taules redones sobre literatura eròtica: Barcelona, Berga, Burjassot, Alcoi... És clar, ja no amb la mateixa intensitat, i és que després d’un any el llibre ja no necessita tantes atencions dels seus pares: Francesc Mompó i jo mateixa.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...