divendres, 11 de març del 2011

SEMPER amb Jaume Pérez Montaner



Després del primer encontre SEMPER (Seminari Estable de Matèries Poètiques en Evolució i Recerca) el passat més de febrer a Barcelona amb el poeta valencià Jaume Pérez Montaner, ahir el seu mestratge i la seva poesia es traslladaven a València. A l’Aula de Poesia de la Universitat de València tenia lloc inicialment un taller amb una durada de tres hores –al que no hi assistírem– i en acabant un recital obert a tothom a Ca Revolta.



Jaume Pérez Montaner ens regalà versos dels poemaris Adveniment de l’odi (Ed. 3i4, 1976), L’heura del desig (1985), Màscares (1992), Fronteres (Bromera, 1994), L'oblit (Edicions 62, 1996) i Solatge (Ed. Perifèric, 2009) entre altres, així com alguns que encara romanen inèdits.

Alguns assistents s’atreviren a llegir alguns poemes de l'autor convidat, com ara Francesc Mompó, Ramon Guillem o Manel Marí, fins i tot a duo els dos últims.




L’acte es clausurà amb un sopar en el mateix local on ens ajuntàrem poetes, alumnes, organitzadors, amics i amants de la poesia en general.


Però què és això del SEMPER? És una iniciativa que neix de la inquietud d’endinsar-se en la tasca creadora d’una manera oberta, un espai per a l’estudi especialitzat de la poesia en totes les seves formes i expressions. SEMPER està actiu en paral·lel a dues ciutats: Barcelona i València.

El seminari continuarà amb el poeta català Víctor Sunyol (27 d'abril a Barcelona i 5 de maig a València) i el poeta mallorquí Josep Lluís Aguiló (8 de juny a Barcelona i 30 de juny a València).

En el blog del SEMPER podeu trobar més informació:
www.semperpoesia.blogspot.com

1 comentari:

Pedro ha dit...

Molt cultural el teu blog, m'ha agradat prou.

Salut,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...