diumenge, 27 de març del 2011

MANIFESTACIÓ A VALÈNCIA CONTRA LA CORRUPCIÓ DEL PP


Ahir 26 de març milers de manifestants –uns 60.000 segons els organitzadors– ens vam manifestar pels carrers de València contra la corrupció del govern valencià amb el lema “CONTRA LA CORRUPCIÓ; CAMPS DIMISSIÓ". Encara que la manifestació va estar convocada pel Col·lectiu contra la corrupció, nascut a la xarxa l'any 2009, a la protesta s'han adherit la pràctica totalitat de formacions polítiques valencianes de l'oposició i entitats com Ca Revolta o Acció Cultural del País Valencià (ACPV) han donat suport a la manifestació. (Algunes veus del PP afirmen que només érem un grup de catalanistes independentistes).


Per enèsima vegada els valencians vam eixir als carrers per cridar: JA N'HI HA PROU, de Camps, de Fabres i de Rites, de Gürtels, de la corrupció, del feixisme, de la manipulació de la televisió pública valenciana, d’un president que que es burla dels ciutadans i es dedica a inaugurar fins i tot instal·lacions de fum...


En aquest vídeo es pot veure l’ambient que es respirava a la plaça de Sant Agustí instants abans de començar la manifestació:



Més informació: Directe.cat

5 comentaris:

onatge ha dit...

De vegades sembla mentida que una part del poble sigui tan CURT de vista, per no dir curt de gambals... El que més em fot és que després d'haver-ho fet tan malament, cobraran vitalíciament...

Des del far endavant!
onatge

... ha dit...

És increïble el que està passant al País València. Ahir vaig ser a Castelló, a les festes de la Magdalena, i moltes veus reclamaven TV3.
Em sembla que haureu de sortir moltes més vegades al carrer i fer-vos molt pesats perquè us escoltin.

Alyebard ha dit...

Sortiu al carrer, que encara que diguin que sou quatre eixelebrats, la veritat els crema per dins. La llàstima és aquest llindar del 5% que tant mal us fa.

Unknown ha dit...

Hola Mercé, jo també hi vaig ser a la manifestació; i per les fotografies què has pres no deviem ser molt lluny. Raquel i Alfons també hi vinguéren i em comentaren que us havien vist. Si, en acabar la manifstació, haguérem tingut una ica més de temps m'haguera agradat de conèixer-vos, però quan hi ha xiquets...

Mercè ha dit...

Onatge, estic amb tu, pareix impossible que la gent continue votant-los. La llàstima és que no és PART com tu dius, és una immensa majoria. Campsnal9 ens fa molt de mal, allà només parlen d'inauguracions, de la neu, i de poc més.

Adbega, sí, increïble però malauradament cert. Ací totes les setmanes estem al carrer per alguna cosa: la corrupció, el tancament de TV3, l'accident del metro...

Alyebard, per nosaltres no quedarà. Aquest cop els faria molt de mal perquè en la televisió pública no en feren cap menció.

Josep, nosaltres érem a la cua de la manifestació. Quan encara estàvem a la meitat del recorregut molts manifestants ja estaven de tornada, cosa que demostra la quantitat de gent que hi havia. En fi, el cafè eixe haurà d'esperar. T'anuncie que el cap de setmana del 9 i el 10 d'abril Francesc i jo hi serem a la Fira del Llibre. Ja ho anunciaré ací al blog.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...