dimarts, 29 de març de 2011

SALVEM ACCIÓ CULTURALAJUDA'NS A FER FRONT A LES MULTES


Com ja sabreu, Acció Cultural del País Valencià no ha pogut pagar la multa de 600.000 euros que li va imposar el Govern valencià per no tallar les emissions de TV3 al País Valencià dins del termini de pagament voluntari. Per això, a partir d'ara ha de suportar un recàrrec sobre aquest import que suposarà haver de pagar al voltant de 800.000 euros en un termini aproximat de 50 dies, quantitat que una entitat sense ànim de lucre com la nostra no pot assumir.

És per això que necessitem el vostre ajut, ja que el temps se'ns acaba, i si no fem front al pagament s’iniciaria un procés d’embargament dels nostres comptes corrents i béns mobles i immobles.

Us demanem, doncs, el vostre suport econòmic. Ens podeu ajudar de tres maneres:

1. Agafant bons d'ajut (hi ha de 5, 10, 20, 30 i 50 euros, i podeu agafar-ne tants com vulgueu) a qualsevol Casal d'ACPV o a l'Octubre Centre de Cultura Contemporània, OCCC (C/Sant Ferran, 12) de València, per a repartir-los i vendre’ls entre els vostres familiars i amistats.

2. Podeu fer una donació mitjançant un ingrés als comptes:
- 2100 0700 12 0200294927
- 2077 0001 27 3103581289

3. Podeu explicar-ho als familiars i amistats perquè col·laboren en la venda de bons i en fer que més persones participen en la recollida d'aportacions per a fer front a les multes.

Si voleu més informació, podeu simplement contestar al correu comunicacio@acpv.cat o telefonar al vostre Casal o a l’OCCC (96 315 77 99 ext 209)

Font: http://www.acpv.net/siatv3/ajudes.html

4 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

Col·laborarem. No es pot deixar que enfonsin ACPV.

Et copio el post i el posaré al meu blog.

Mercè ha dit...

Gràcies, Carme.
En aquests moments crítics tota ajuda és benvinguda.
Una abraçada.

Unknown ha dit...

També faré còpia del post...
Per cert, necessite el teu email per això de "Blogs, roses i llibres".

Mercè ha dit...

Veí, com ja li he dit a la Carme, moltes gràcies. M'imagine als governants d'ací ratllant els dies al calendari i esperant, plens d'ànsia, el dia assenyalat per acabar amb la cultura del nostre petit país.
Una abraçada.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...