dimecres, 22 de febrer del 2012

Escriptors al terrat: Jordi Colonques i Mercè Climent


Jordi Colonques i Mercè Climent: Escriptors al terrat

Els joves autors valencians Jordi Colonques i Mercè Climent són els protagonistes d'una nova sessió del cicle Escriptors al terrat. La cita, aquest dijous 23 de febrer, a les 19.30 hores, a l'Octubre Centre de Cultura Contemporània de València.

Jordi Colonques (Vila-real, 1976) és il·lustrador, dibuixant de còmics, músic i escriptor. És autor de les obres Tothom sap que dos i dos fan quatre, Premi de Narrativa Ciutat de Vila-real 1998; El ventre ;Sang i fetge, Premi de Narrativa Vila de Puçol 2001, i la seva darrera, Món animal, guanyadora del Premi de Narrativa Vila de Puçol 2010. El seu blog és ximpleries (xs).

Mercè Climent (Alcoi, 1981) ha cursat els estudis d’Enginyer Agrònom i de Filologia Hispànica a València. Ha publicat la novel·la infantil Lina Panxolina i el quadern màgic i ha obtingut diversos premis en el gènere de narrativa breu, com ara el Premi Bancaixa-Universitat de València d’Escriptura de Creació per l’obra Temps d’oliva. Ha estat guardonada amb el XX Premi de la Crítica dels Escriptors Valencians convocat per l’AELC en la modalitat de Difusió de la Literatura Catalana al País Valencià pel seu blog Els primers gestos del verd. Amb Somiant amb Aleixa, la seua segona novel·la, ha guanyat el XVII Premi de Literatura Eròtica la Vall d’Albaida.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...