dimecres, 25 de gener del 2012

M'ESTRENE EN EL DIARI GRAN DEL SOBIRANISME




Una nova travessia en la qual m'he embarcat: col·laborar en el periòdic digital Diari Gran del Sobiranisme (DGS). Vull que els meus "articles" siguen una finestra a la cultura del País Valencià, majoritàriament em centraré en matèries relacionades amb la llengua i la literatura catalanes, temes que més domine, això no vol dir que en algun moment no puga parlar de música, teatre o d’altres actes.
L’encete amb la ressenya d’un excel·lent llibre de poesia Simfonia per a un estat de coma (Ed. Perifèric, 2011) de Ramon Ramon, aprofitant que la setmana passada el presentà a València.

"Ramon Ramon (Catarroja, 1970) ens ofereix amb Simfonia per a un estat de coma un poemari molt atrevit, perillosament pretensiós arribà a dir ell en la presentació del llibre fa pocs dies a València.
Més que d’un recull de poemes es pot parlar d’un sol poema, un poema llarg dividit en estrofes de vuit versos, sempre decasíl·labs amb rima consonant –que mai no es repeteix– i cesura en la quarta (l’endecasíl·lab clàssic, el d’Ausiàs March)..." 

5 comentaris:

penco rematat ha dit...

que vaja molt bé!

Garbí24 ha dit...

segur que ho faras bé......molt bé. Enhorabona

M. Roser ha dit...

Felicitats per aquest projecte tan interessant que acabes de començar...
Espero que sigui molt gratificant per a tu i també pels teus lectors.
Bona nit,
M. Roser

lesmalesherbes ha dit...

Molt bé!

Anònim ha dit...

És molt grat i alentador veure que hi ha qui comença una aventura literària res menys que amb Ramon Ramon. Pense que ell és (fins on jo sé, que és veritablement ben poc) el millor poeta viu.

Que tingues molta sort i que el teu bon criteri no es desvirtue.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...