dissabte, 28 de gener del 2012

Somiant amb Aleixa a l'Olleria



Ahir, 27 de gener, Somiant amb Aleixa es presentava a la Biblioteca de l’Olleria (la Vall d’Albaida), la localitat d’un dels seus autors: Francesc Mompó. L’obra, guardonada amb el XVII Premi de Literatura Erótica la Vall d’Albaida, viatjava per primera vegada a aquesta comarca.
Tot i que el dia no acompanyava –pel fred, per la humitat i, sobretot, per la pluja inclement que queia– una trentena de persones assistiren a l’acte.


Fou una presentació un tant atípica ja que començàrem amb la signatura d’exemplars. Després férem un parell d’entrevistes per a les televisions MK d’Ontinyent i la Comarcal TV.

Finalment fou el jove escriptor ollerià, Ángel Cano, qui ens presentà, ja que Josep Albinyana per causes de salut (no greus) no pogué anar-hi com estava previst.
Nosaltres parlàrem de la gènesi de l’obra, del procés de creació i férem un tast de la novel·la llegint-ne un fragment (per aquells qui ja la coneixen, part de l’escena que ocorre a la llibreria). En acabant s’obrí un diàleg amb el públic força interessant.


Aprofitant la Nit de Sant Valentí que se celebra a Ca les Senyoretes d'Otos el dissabte 11 de febrer, Somiant amb Aleixa tornarà a estar a la Vall d’Albaida. Més informació ací.

Crònica: Mompó i Climent
Fotos: Vicent Martí

1 comentari:

penco rematat ha dit...

molt recomanable, he acabat de llegir-lo hui i m'ha agradat molt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...