dimecres, 4 de maig del 2011

ROBATORI DEL MEU COMPTE HOTMAIL



Fa uns dies els de Hotmail va i em comuniquen que el meu compte de correu ha estat blocat. I com a única raó m’expliquen que pot ser que algú altre l’haja utilitzat per enviar molts missatges de correu brossa (o per fer alguna altra cosa que haja infringit les normes).

Com a solució em demanen un número de telèfon mòbil per rebre un codi de verificació o que contacte amb el servei d'atenció al client. Allà he de contestar una sèrie de preguntes perquè ells puguen validar que jo sóc la vertadera propietària del compte de hotmail. Després de dos intents donant una sèrie d’informació adicional (carpetes de Hotmail, assumptes dels últims correus, contactes...) els professionasls de suport no han pogut verificar que el compte de Windows Live siga vertaderament meu. M’informen que passar el procediment de validació pot ser difícil i que els agents segueixen guies estrictes de validació abans d’autoritzar el restabliment.

Però com és possible que algú tinga accés al meu correu, als meus contactes, al contingut dels missatges que he enviat i que he rebut i jo no? Com és possible que algú puga decidir en qualsevol moment i sense donar-me més explicació que ja no tinc accés al meu compte? El  meu canal de youtube, d'Issuu, d'Slide, de Vimeo, de Picassa, el blog... tots van associats a aquest correu. Després de la mala llet inicial i de la impotència, per perdre a més tota l'agenda i el contingut de missatges importants, vaig decidir obrir-me un compte a GMAIL. Com a positiu ara no m'arriben correus de propaganda.

10 comentaris:

Alyebard ha dit...

Sap molt de greu, però ja feia molt de temps que Hotmail fallava més que una escopeta de fira. Has fet bé de passar-te a Gmail; una recomanació; posa una contrasenya llarga amb algunes majúscules i números, són més difícils de trencar. I creat un parell de comptes alternatius per si mai has de revalidar-lo. Fes una cerca a la xarxa i veuràs com t'ho expliquen. Un pel picassa, un pel supers, etc.

Alyebard ha dit...

"crea't" ; a vegades escric massa depresa :-(

El porquet ha dit...

Benvinguda a gmail doncs! Jo ja fa set anys que hi sóc (des dels inicis gairebé) i puc dir que és un gran compte de correu. Això no treu que algun dia pugui fallar com hotmail, però a dia d'avui, the best, sens dubte!

Clidice ha dit...

I has trucat??????

Garbí24 ha dit...

jo fa temps que estic a gmail i de moment no tinc gaires queixes......però amb el temps si que rebràs correu brossa

Sergi ha dit...

Aquesta història fa poc que l'he sentit a algun lloc, algú a qui també li havia passat. Jo en tinc un d'antic, i de moment funciona. Espero que no li passi res, que allà tinc molts i molts correus, és tota una vida. Ves amb compte amb gmail que no esborris el compte per accident. Si ho fas et diran que te'l poden reestablir, però no hi ha manera de fer-los creure que ets tu.

òscar ha dit...

Fa anys que vaig deixar Hotmail, tot i que no vaig tenir cap ensurt. Des de llavors estic a Yahoo també sense mal de caps.

La gent que en sap (no és el meu cas) expliquen que Gmail va de perles. Al menys evitant intrusions no desitjades.

El veí de dalt ha dit...

Caram, quines coses et passen...
Ja tinc el llibre. Moltes mercès!

Carme Rosanas ha dit...

És el segon cop que sento això de hotmail. Increïble que passin aquestes coses.

pepa guardiola ha dit...

Fa un parell d'anys em va passar una cosa semblant amb terra.es, i me'n vaig passar a gmail, això sí procure guardar allò que més m'interessa en el disc dur del meu equip i fer una còpia de seguretat en un altre disc. La xarxa és virtual, i per tant pot ser més efímera que la matèria real. Anem experimentant i aprenent.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...