dimarts, 17 de maig de 2011

Atorgats els XXI Premis de la Crítica dels Escriptors ValenciansAmb data de 14 de maig l'AELC ha atorgat els XXI Premis de la Crítica dels Escriptors Valencians en les seues cinc categories: Assaig, Narrativa, Poesia, Teatre i Difusió de la literatura.

Reunit a València el jurat dels XXI Premis de la Crítica dels Escriptors Valencians, constituït per Xavier Aliaga, Salvador Company, Albert Forment, Marisol González Felip i Francesc Mompó, ha decidit atorgar els següents premis:
  •  ASSAIG: En el curs del temps. Un itinerari a través de vuit-cents anys de literatura catalana (Moll) d'Enric Sòria.
  •  NARRATIVA: Ex aequo: Les ratlles de la vida (3i4) de Raquel Ricart Leal, i La penombra de la coloma (Sra. Llavi de Neu, llibres) d'Andreu Sevilla.
  • POESIA: Abisme i ocell (Bromera) de Ramon Guillem.
  • TEATRE: La taula de canvis (la proporció) (3i4) de Francesc Adrià Cucarella.

A aquests premis cal afegir el Premi Difusió de la Literatura, atorgat per la Junta de l'AELC del País Valencià, i que enguany ha estat per al llibreter Vicent Beguer.
Els premis es lliuraran en un acte que tindrà lloc a València (Hotel Astoria Palace. Pl. Rodrigo Botet, 5) el proper 27 de maig a les 21 h., i on es retrà homenatge a l'escriptor Josep Piera, amb parlaments de Sebastià Alzamora i Marc Granell.

Font: http://www.escriptors.cat/node/6270
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...