diumenge, 24 de maig del 2009

Hores d'art a l'Olleria

Pensava que estaria uns dies sense escriure, per això dels exàmens; però clar el dia d'ahir bé mereix un post per al record. Unes hores a l'Olleria impregnades d'art en totes les seves vessants: llibres, pintura, música, dansa...
Pel matí férem una visita al taller del pintor ollerià Jordi Albinyana. Havíem de veure un quadre que li havíem encomanat farà uns mesos. (Ens ha encantat, Jordi). De pas hem escodrinyat quaderns d'esbossos, quadres acabats, projectes futurs, escultures (desconeixíem esta faceta)... Qualsevol cosa que ens mostrava servia per a deixar-nos embadalits. Fins i tot té un wàter d'artista, hehehe.Després de dinar i fer la becaeta tocà el moment de la presentació de l'última novel·la de Francesc Mompó: Camí d'amor. Pràcticament en l'últim moment decidírem llegir a duo un dels fragments de més tensió literària. Aquesta vegada vaig ser jo la que vaig xiuxiuejar (li cluque l'ullet a Beatriu de Torís).
Continuà la vesprada amb el Festival de danses "El Revol" acompanyats per la música de Ball a Banda, que es feia en el Cine Goya. Pep Gimeno el Botifarra es dugué les ovacions més grans per part del públic assistent. Després pegàrem un mosset allí mateixcoca en llanda i de tomaca(quina barreja!) , i beure un poc de cervesa, tocà el moment del sopar. Fou tot un honor compartir taula amb Botifarra i alguns dels components de Ball a Banda. Com no després vingueren les copes a Ca Tarsi. Bé, a alguns ja no ens en cabien més, així que ho substituírem per un gelaet. Un moment exquisit, per la companyia i pel directe exclusiu del Botifarra, Juanjo Blanco i Pere Ròdenas (i, de vegades també, Jordi Albinyana). Sí, ens riguérem molt, però hi hagué dos moments que Pep Gimeno em va fer saltar les llàgrimes: amb la interpretació de la Dansa del vetlatori (per la lletra i per una anècdota molt dura que contà) i amb la de l'Hereu Riera (evocativa de la meva infantesa).
Si voleu un altre punt de vista cliqueu ací.

5 comentaris:

sargantana ha dit...

benvinguda al meu espai, merce
ens anirem veien,
fins aviat!!

La que va fer pala ha dit...

Ummm....
Amb tu Natzari no s'horroritzà segur :)
Quina envejaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!

NATZARI ha dit...

Se siente........

Jordi Albinyana ha dit...

Hores de vici i farterola, diria jo. Ja steu recuperats?

Mercè ha dit...

A "la que va fer pala" que no es preocupe que de segur que tindrem més oportunitats de montar-la.
I sí, Jordi, ja estem recuperats (després de tot un dia fartant i bevent) i preparats per a la pròxima.
Salutacions a tots!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...