dissabte, 9 de maig del 2009

Pell de pruna a Torís

Ahir, divendres 8 de maig, per fi es presentava Pell de pruna a Torís.
Al voltant de les 19:00h ens reunírem amb els artistes (Joan Olivares i Jordi Albinyana) a la porta del local (Ca Lorena) on se celebrava l'esdeveniment, encabit en l'acte politicoeròtic que organitzava el Blog de Progrés Jaume I de Torís.
Obrí la vetlada el cantautor eroticogal·làctic, per fer joc amb la nit, Toni de l'Hostal, amb una de les cançons amb què guanyà el Festival de Benidorm: Yo soy putero.
L'acte continuà amb uns parlaments reivindicatius sobre la censura de TV3 al País Valencià i un discurs adhoc sobre el tema de la nit llegit pels organitzadors del Bloc.
(No tinc fotos d'aquest moment, però sí el moment Om d'alguns assistents).
Després, crec, o durant, també crec, se serví el sopar amb una carta de menú de noms molt suggeridors. La realitat, com sol ocòrrer, deixà més d'una orquiti al paladar de més d'un.
Ara ja sí, el moment que ens combregà, si més no als que veníem del sud, arribà de la mà de la presentadora que il·lustrava amb la seva bellesa el motiu de la nit. Ens féu cinc cèntims del semblant dels dos artistes: el plàstic i el literari.
El parlament dels artistes l'inicià el pintor Jordi Albinyana que entre timidesa i humor acabà donant peu perquè el doctor Olivares el renyara, com manava el guió, i iniciara una explicació més seriosa sobre la gènesi de la novel·la.
Un dels moments més àlgids de la nit fou quan l'autor es tirà a la boca un dels fragments de més tensió dramàtica com podem observar en el vídeo.

Un altre dels espectacles fou oferit pel pintor Jordi Albinyana en el moment que dedicava els llibres als compradors; un vertader acte de creació que deixà bocabadats a tots aquells que s'hi acostaren perquè els el dedicara.
Finalment, i per cloure la nit politicoeròtica les ames de La alegre Conchita (sex-shop de Benimaclet) ens feren una demostració de tot tipus d'artilugis didàctics. En la foto observem com Toni de l'Hostal, que mostrà un cert interés, es veié de seguida envoltat de públic femení, atretes pels seus encants.

3 comentaris:

Àgueda ha dit...

Ieeeeee!!!

Quina festorraaaaaa!!!

Molts besets!!!

NATZARI ha dit...

Jo no dic res.

Jordi Albinyana ha dit...

Ai senyor, no estem p'aixir de casa... del vi que ens van traure pa sopar, no em podries averiguar com aconseguir garrafes de 5 litros? M'aniria bé pa disoldre les tintes de gravat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...