dijous, 10 de febrer del 2011

PRIMERA FIRA DEL LLIBRE DE CAMPANAR (VALÈNCIA)


Diumenge de matí estaré signant exemplars de Lina Panxolina i el quadern màgic (Ed. Bullent) a la Primera Fira del Llibre de Campanar (València).

Llotja Cultural, amb Els Festers de la Mare de Déu de Campanar i la Falla l'Antiga han programat aquesta primera edició de la Fira del Llibre. L'Acte tindrà lloc en la plaça de l’Església, al centre de Campanar, el 12 i 13 de Febrer, dins del marc de les Festes de la Mare de Déu de Campanar.
La fira tindrà quatre seccions: Infantil/Juvenil, Adult, Cultura Valenciana i Música. Al llarg del cap de setmana altres autors també dedicaran llibres als lectors: Llorenç Gimenez, Jovi Lozano, Francesc Mompó... També hi haurà animacions lectores a càrrec de Danimiquel el Cantacançons i Ovidi Twins, així com nit d'albades del Botifarra (açò serà la nit de dissabte), gegants, cabuts i xirimiters de Castelló de la Ribera.

2 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

que vagi motl bé

Contacto: ha dit...

Hola,
el proxim cap de setmana es realitzarà de nou la fira del llibre en Campanar, celebrant les festes patronals del barri, hi haurà també una xicoteta fira 100% artisanal,us esperem a tots alli! salutacions.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...