dimecres, 28 de juliol del 2010

FIRA DEL LLIBRE TORRENT

Eusebi Morales, Francesc Mompó, Sento Beguer i Manel Alonso

Aquestos dies la localitat de Torrent celebra la 38a edició de la Fira del Llibre coincidint també amb la setmana de Festes. L’Avinguda dels País Valencià (ah, no, que ja no s’anomena així, que ara és l’Avinguda del Vedat) s'emplena de casetes de llibres i d'altres productes típics de Fira.
Ahir 27 de juliol tenia lloc el Dia dels Escriptors i a la Caseta dels Llibres de Sento –Cavaller Hospitalari i sempre esplèndid amfitrió– reunia un bon grapat d’ells: Manel Alonso, Francesc Mompó, Isabel Robles, Jaume Pérez Montaner, Rafa Escobar, Ramon Guillem, Eusebi Morales, Carme Ribelles, Cristina Carrascosa, Marina Guillén i Marisa Fernández.
Una vetllada molt agradable –aquest cop no tinguérem l’acostumada ponentada d’altres anys– amb bons amics i companys de les lletres.
Només vaig comprar un llibre, un poemari que ja feia temps que volia adquirir: El somni on visc, d’Eusebi Morales (Premi Ibn Hazm de poesia 2001).

2 comentaris:

Sento Botafocs ha dit...

Gràcies a tots per vindre, enguany anava més liat que altres anys i tal vegada no vos he pogut complimentar com vos tocava, abanda que encara arastraba la grip estiuenca. De totes formes moltes gràcies per vindre, un beset Mercè.

Mercè ha dit...

No patisques, Sento. Sempre és un plaer compartir una estoneta amb tu. A més a més ja vindran més moments...
Un altre beset per a tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...