divendres, 23 d’abril del 2010

PRESENTACIÓ PREMIS OCTUBRE I NOVETATS EDITORIAL 3i4 AL CENTRE OCTUBRE DE VALÈNCIA

Ahir, amb motiu de la celebració del Dia Internacional del Llibre, a l'Octubre CCC de València tingué lloc la presentació de les obres guanyadores de la darrera edició dels Premis Octubre així com de les novetats de l'editorial 3i4.

L'acte fou presentat per Joan Garí que també fou l'encarregat de pronunciar unes paraules en lloc dels autors absents. Sí que estigueren presents els escriptors Joan Navarro, Joan Iborra, Manolo Molins, Rafa Gomar, Rafael Escobar i Vicent Sanchis, que ens feren un tast de les seus obres. Tot en un ambient distés, amb música de piano de fons i vi d'honor per a tots els presents.

Es presentaren un total de 13 obres de tots els gèneres:
  • Poesia: S'acosta el mar, de Carles Duarte i Montserrat; Marlí, de Jacint Sala (Premi Festa d'Elx); Sema, de Jordi Mas (XXIX Premi de poesia Senyoriu d'Ausiàs March); Col·lisions, de Lluís Calvo (Premi Octubre Vicent Andrés de Poesia).
  • Novel·les: Els ulls del gos, de Joaquim G. Caturla (Premi Antoni Bru de Narrativa); Andròmines, de Rafa Gomar (Premi Andròmina de Narrativa); El crit de maig, de Rafa Escobar.
  • Teatre: Dones, dones, dones de Manolo Molins (Premi Octubre de Teatre)
  • Assaig: Franco contra Flash Gordon, de Vicent Sanchis (Premi Joan Fuster d'Assaig) i La vulgaritat i altres tribulacions dels nostres dies (6 aproximacions al present), d'Enric Balaguer.
  • Traduccions: Teatre Bòrgia II (Lucrècia Borja, de Victor Huga. Borja, de Pietro Cossa) traduïda per Joan Iborra i Vicent Riera i el Grup de traducció italià-català de la llicenciatura de Filologia Italiana, Universitat de València, dirigida per Júlia Benavent; Cartes sobre Suència, Noruega i Dinamarca, de Mary Wollstonecraft i traduïda al català per Òscar Sabata i Teixidó; i l'antologia poètica Esfera, d'Orides Fontilla i traduïda al català per Joan Navarro.

Alguns moments de l'acte:

Joan Garí

Joan Navarro

Joan Iborra

Manolo Molins

Rafa Gomar
Rafa Escobar
Vicent Sanchís

Públic assistent

1 comentari:

Albanta ha dit...

Sempre presents en els millors actes!!
Gràcies per tindre'n tan ben informats... ara a posar-nos al dia de tots aquets premis.
Una abraçada i una roseta!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...