dimarts, 23 d’agost del 2011

Literatura Eròtica a la UCE de Prada



Joan Olivares, Carles Cortés, Mercè Climent,
Ramon Guillem i Francesc Mompó.

El passat 17 d’agost tenia lloc a la Universitat Catalana d’Estiu de Prada una Taula Redona sobre Literatura Eròtica i posterior debat.


Cinc guanyadors del Premi de Literatura Eròtica de la Vall d’Albaida –únic premi d’aquest gènere que queda viu no només als Països Catalans, sinó al llarg de tota la Península– aprofitaren per parlar en primer terme de literatura, d'erotisme i de les seues obres davant d’un nombrós públic interessat en el tema.


Toni Teruel, president de l’Associació d’Amics i Amigues de la UCE de Prada, era l’encarregat de presentar l’acte i els escriptors participants als assistents. L’ordre a seguir venia marcat per l’any de l’obtenció del premi. Així el primer en pujar la temperatura de la sala -si és que això era possible- era Joan Olivares, guardonat en dues ocasions amb Dies de verema (1997) i Pell de pruna (2007). Tot seguit Ramon Guillem ens parlava sobre A foc lent (2004); Carles Cortés sobre Sara, la dona sense atributs (2009); i Mercè Climent i Francesc Mompó sobre Somiant amb Aleixa (2010). L’acte servia a més per presentar aquesta última, per ser la darrera obra premiada i publicada per l'Editorial Bromera.


També hi hagué temps per al debat i les opinions de l'auditori, on es destacaven aspectes com la forta embranzida valenciana en el gènere o l’aportació de lèxic al capdal normatiu del català.

3 comentaris:

Lenitiu ha dit...

jo tinc per dir que tinc fotografies, i de fet isc en una foto d'esta entrada fent fotos :P


encantat de conèixer-vos!

Emi ha dit...

I jo perquè em perd sempre aquestes ocses o em pillen lluny? Alguna cosa semblant per al mes de setembre prop d'Alcoi?
Salut!

Mercè ha dit...

Lenitiu, encantada de conèixer-te també.

Cinderella, el mes de setembre presentarem a Barcelona la novel·la i a octubre a València. Ja anirem donant més dades. La idea de fer-ne una a Alcoi està en ment.

Una abraçada.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...