dimecres, 10 d’agost del 2011

CAP DE SETMANA LITERARI AL MATARRANYA (II)



Diumenge 7 d’agost tenia lloc (i ja van sis) la Trobada anual d’autors al Matarranya i també la presentació del poemari col·lectiu Poesia a la frontera (March Editor), on han participat 95 poetes i del recull de contes Tren de Val de Zafán (Grara d’Edizions), amb escrits de 42 autors. Ambdós llibres inclouen escrits en els tres idiomes que es parlen a l’Aragó: català, castellà i aragonès, amb la intenció de trobar un espai comú natural que de fet ja existeix.

El punt d’encontre era la Llibreria Serret on els autors anaren acudint per signar exemplars dels dos llibres. A l’hora de dinar ens dirigírem a l’Hotel Parada del Comte, antiga estació de la via de la Val de Zafán. Durant el “dinar” –la gent que hi assistí ja sap perquè ho pose entre cometes– es presentaren els llibres i es feren diverses lectures en veu alta. El poder de convocatòria d’Octavi Serret, promotor principal de la trobada, ha estat increïble: més de 150 persones hi participaren.


Una vetllada per conversar amb els amics, conèixer gent amant de la cultura i gaudir de les lletres. Només em queda felicitar als organitzadors i editors per aquest gran projecte en forma de llibres.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...