dijous, 21 d’abril del 2011

SOMIANT AMB ALEIXA: NOTA DE PREMSA EDITORIAL BROMERA




XVII Premi de Literatura Eròtica
La Vall d'Albaida


Somiant amb Aleixa

Aleixa, la jove protagonista que dóna nom a la novel·la, compta amb un estrany do heretat de la seua família: quan algú somia amb ella, ella somia el mateix. El que a priori sembla un avantatge, acabarà per superar-la: tot un viàtic de decadència psicològica, on la protagonista es desentén dels seus propis somnis i desitjos per ofegar-se en el pou que ella mateixa va construint-se.
Una història bastida sobre tres eixos –realitat, somnis i records– la frontera dels quals està molt difuminada i en ocasions costarà de diferenciar. 
En Somiant amb Aleixa abunden les escenes de sexe explícit narrades amb un gran luxe de detalls mitjançant una prosa molt acurada i un ús de la llengua impecable.

Declaracions

«Quan ens telefonaren dient-nos que la nostra novel·la era una de les que havia estat seleccionada entre les tres finalistes i ens convidaven al sopar de lliurament dels premis, va ser una barreja de sensacions d’allò més fortes. Ara enraonàvem que si ens havien cridat era perquè teníem moltes possibilitats de guanyar i, per tant, ja ens imaginàvem amb el llorer dels elegits o entrant a Roma sota un arc triomfal; ara ens miràvem i un tel de pessimisme ens queia damunt i véiem passar el premi per davant i haver de mastegar la pena amb el més espés dels silencis dels derrotats. Afortunadament el jurat havia triat la primera opció i la joia fou immensa.
Haver estat guanyadors en un certamen de tant de prestigi, i a més a més en una convocatòria –la 17a– en què la quantitat d’obres presentades abasta el cim de la seua història (33 novel·les) és un grandíssim honor. 
Ara esperem que els lectors també tinguen una bona sensació de la nostra obra.»


Veure nota de premsa.

3 comentaris:

Alyebard ha dit...

Enhorabona!

Albanta ha dit...

Enhorabona a tots dos!! Vaig a buscar a l'Alèxia!!

Joana ha dit...

Jo ja l'he encarregat :)
Felicitats a tost dos ...i perdoneu el retard!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...