divendres, 1 d’abril del 2011

42 FIRA DEL LLIBRE DE VALÈNCIA

La FIRA DEL LLIBRE DE VALENCIA arriba a la 42 edició i un any més llibreries, institucions i mitjans de comunicació exposaran als seus estands les últimes novetats editorials. Hi haurà presentacions, lectures poètiques, exposicions, conferències i taules rodones sobre temes diversos relacionats amb la literatura; i com no, els escriptors signaran exemplars dels seus llibres. Però alerta, perquè enguany la Fira s’avança i serà del 7 al 17 d’abril quan els llibres eixiran a passejar pels Jardins de Vivers a la recerca de nous lectors.

    • DIUMENGE 10 a les 18.00h hi haurà una presentació de llibres infantils publicats per Bullent Edicions on participarem Lourdes Boïgues amb el seu llibre acabaet de fornar: Estel i els àngels; Jordi Raül Verdú, amb La velleta refranyera, i jo mateixa, amb Lina Panxolina i el quadern màgic. L’acte comptarà amb la presència del director de la col·lecció, Mario Vilche, i amb les il·lustradores dels llibres: Anna Roig, Mª José del Amo i Àgueda Climent. (Més informació).
    • DISSABTE 9 i DIUMENGE 10 estaré signant llibres a les casetes 40-41 de la LLIBRERIA BOTAFOCS i a les casetes 59-61 d’ELS LLIBRES DE SENTO, juntament amb altres autors (Més informació).
    • DIMECRES 13 per als centres que ho sol·liciten faré una xerrada orientada a alumnes de primària al voltant de la novel·la Lina Panxolina i el quadern màgic. (Més informació)

    4 comentaris:

    Alyebard ha dit...

    Que vagi molt bé la fira!

    Bullent ha dit...

    Mercè,

    Ens veiem el diumenge (dia 10) a la presentació!

    El dia 9 és dissabte i també ens veurem, no?

    Mercè ha dit...

    Gràcies, Alyebard.

    Bullent, hi havia una errada que ja he canviat, efectivament ens veiem dissabte 9 i diumenge 10.

    Una abraçada.

    Dolors Jimeno ha dit...

    Mercè, m'alegra molt retrobar-te i et felicite pel teu bloc. També vull donar-te les gràcies per visitar el meu.
    D.

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...