dissabte, 23 d’abril de 2011

SANT JORDI 2011: ROSES, LLIBRES I BLOGS

Primer que res: FELIÇ DIA DE SANT JORDI A TOTHOM!

Ara toca desvelar el misteri. Jo no he deixat cap pista al blog, i això ja n’era una, perquè ell ja ho sabia, precisament per ser el manegueta del Sant Jordi virtual. Sí, m’ha tocat el VEÍ DE DALT.
Com que ell no ha patit per buscar qui li faria el regal, ara li tocarà esperar una mica per rebre’l. (Els de Correus sembla que estan molt enfeinats i fins dimecres o dijous no tindràs el teu “llibre”). Et diré que és un llibre molt especial per a mi, i com que sóc bona passe a compiar-te un fragment:


«Una estrella de mar amb castanyoles que ballava sevillanes. Una llangosta amb pinta que l’acompanyava amb les palmes. Un polp amb tupè i patilles de bandoler que treia melodies a una guitarra. Un cranc arlequinat que xisclava els dits al ritme de la música.
I una sirena vinguda del món dels somnis que li clucava l’ull. I una bavosa multicolor que relliscava quan pujava a la tassa. I un peix globus que no volia enlairar-se i que feia les delícies d’un peixet que anava amb el iaio. I una medusa bebè que ho volia tot. I un peix àngel enamorat de la sirena. I un eriçó que no s’ho acabava de creure.
Arrodonien l’aquarel·la algues dansaires i meduses corals. I un peix gat i un peix pallasso que no perdien detall. I un cranc ermità i un cavallet de mar que s’havien vestit per a l’ocasió. L’un amb boina i bastó, l’altre amb barret de copa. L’un acompanyava la neta, l’altre deia ozú.
Passaven per allí una tortuga voladora, un bacteri crescudet i alguns caragols de mar.
I encisos i desitjos i somnis».

7 comentaris:

Thera ha dit...

Si més no misteriosa!!!!
Molt bona diada de Sant Jordi!!

Pilar ha dit...

Bona Diada, Mercè!
Desitjo que dediquis molts llibres!

Elfreelang ha dit...

Bona diada de sant Jordi!

... ha dit...

Espero que el veí ens digui el títol del llibre que ara tots/es el volem saber! Bona diada!

Albanta ha dit...

Bona Diada, bonica!!

El porquet ha dit...

Feliç Diada! Estarem atents a veure quin llibre és!

Unknown ha dit...

L'espero frisós...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...