divendres, 21 de gener del 2011

Presentació "L'espectre d'Àngela", d'Albert Hernàndez Xulvi


Ahir a la Sala d’actes de la Casa de la Cultura de Catarroja tenia lloc la presentació de la darrera novel·la d’Albert Hernández Xulvi, L’espectre d’Àngela (Ed. Perifèric). I, tot s'ha de dir, poques butaques quedaren lliures per veure i escoltar l'autor catarrogí.


L’acte comptà amb la presència de l’editor de Perifèric Edicions, Jesús Figuerola, que fou l’encarregat d’encetar l’acte literari amb unes breus paraules.


Tot seguit l’escriptor Ramon Guillem, també catarrogí, féu un acuradíssim i peculiar recorregut bibliogràfic per l'obra d'Hernàndez Xulvi.


Després, la professora de la Universitat de València, Marina Zaragozà, ens parlà un poc de l’Espectre d’Àngela, novel·la ambientada en l’albufera de Catarroja, i d’allò que li havia evocat llegint-la, també intercalà alguns passatges al seu discurs i acabà fent una semblança de Xulvi amb Blasco Ibáñez.


Finalment el mateix autor ens regalà un parlament molt emotiu, ple dels records de la seva infantesa, on ens explicà com començà a llegir, com li nasqué el cuquet per crear històries, com del setè art es passà a l’art de fer literatura en qualsevol gènere, i com acabà convertint-se en l’escriptor reconegut que és avui en dia: un escriptor capaç de crear personatges que esdevenen quasi reals i que creu en les seves històries. L’acte conclogué amb la signatura d’exemplars per part de l’autor.

2 comentaris:

Josep ha dit...

Anem a vore: quina mena de presentació és esta, on no es veu que donen de menjar i de beure de franc!?

Anònim ha dit...

Un comentari bonic per als telegrames eròtics. Torna, nosaltres et visitarem i t'enlaacem.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...