dijous, 27 de gener del 2011

LINA PANXOLINA AL COL·LEGI SANT JOSEP DE LA POBLA DE VALLBONA


Avui ha estat un dia màgic per a mi. La novel·la Lina Panxolina i el quadern màgic (Ed. Bullent) ja té alguns lectors. Entre ells el grup de 4t de primària del Col·legi Sant Josep de la Pobla de Vallbona on he anat a fer una xerrada sobre el llibre. Però no una xerrada qualsevol, perquè aquesta és la primera vegada que parle en un col·le sobre Lina Panxolina.


He de dir que l’experiència ha estat meravellosa. Primer m’han rebut com si fóra la princesa d’algun regne molt llunyà i m’han fet sentir molt còmoda. Els he parlat de la gènesi de la novel·la, els he mostrat els primers esborranys dels personatges i com havien evolucionat, he contestat les seves preguntes i ells també les meves, els he llegit alguns fragments inèdits i ells m'han parlat dels primers contes que ja han escrit (en eixos moments m'he dedicat a escoltar-los i gaudir de les seves meravelloses històries)... No tenia un guió preparat, senzillament m’he deixat endur per ells i la cosa ha anat molt bé.



Cap al final m’han lliurat un cartell que havien preparat amb motiu de la visita amb alguns dibuixets del llibre, també m’han llegit una carta molt emotiva (que suscric més avall) i m’han regalat bombons. Finalment ens hem fet algunes fotos de grup i els he dedicat el llibre. He tornat a casa carregada d'imatges.


"Estimada Mercè:
Ens ha agradat molt el teu llibre, però molt no, moltíssim, perquè és divertit, graciós i no només per això, també per la mala llet que té de vegades Lina, millor dit, Lina Panxolina, que és així com l’anomenen tots.
El teu llibre és molt divertit però no seria tan divertit sense els dibuixos d’Àgueda. Espere que pugues fer un altre llibre igual de divertit que aquest per poder llegir-lo. Així vens altra vegada al col·le per fer una altra animació lectora. Però aquesta vegada que vinga Àgueda també, que volem conèixer-la.
Moltes besades de tota la classe".

4 comentaris:

Josep ha dit...

QUINA ENVEJA!

Jo també vull triomfar. Perquè, xifres a banda, açò és un triomf literari.

Bullent ha dit...

Potser alguna d'aquestes criatures treurà d'aquí l'impuls que l'ajudarà a seguir escrivint. Un triomf múltimple!

Calpurni ha dit...

En les distàncies curtes és on un escriptor se la juga. I el xiquets són d'espontanis!
Felicitats i endavant.

maria ha dit...

Ala! m'encanta! en especial la carta i el cartell, el detall de la B/V és encantador!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...