divendres, 25 de desembre del 2009

PESSEBRE BLOCAIRE 2009

Ahir, de nit, Mon acabà el Pessebre Blocaire 2009 (La garrofa de Mont-roig), on un muntó de desficiosos ens hi apuntàrem, entre ells jo. Només havíem d'aportar una fotografia d'una figureta del Betlem. Aquesta és la meva: dos patges típics d'Alcoi, extreta de la pàgina web www.cruzartesana.com, i aquest és el resultat d'un treball acurat, de molt d'art i, de segur, moltíssima paciència. Ja tinc el segon regal d'aquest nadal. Gràcies Mon.


7 comentaris:

Sílvia Tarragó Castrillón ha dit...

Molt original. Una extraordinària mostra d'eclecticisme en tots els sentits. M'ha agradat molt. Enhorabona a tots els que heu contribuït! Bon Nadal.

Mon ha dit...

Bones festes i mil petons

Agnès Setrill. ha dit...

Divertidíssima figureta!

El veí de dalt ha dit...

Bones festes! Pencada, al del Mon!

coses2 ha dit...

Els teus dos patges són boníssims!
M'han agradat molt i t'ho diu una persona molt poc aficionada als pessebres :)

Jordi Cirach ha dit...

Hola!

Em sembla que no ens coneixem, he arribat al teu blog i m'ha interessat molt felicitats per la feina! M'he fet seguidor del teu i aviat et seguiré molt sovint ja que m'agraden molt els teus continguts. El meu blog és un blog d'actualitat i tendències culturals, espero que t'agradi tant com a mi el teu.

Per cert, el divendres 1 de gener faig un “Especial 2010” amb les novetats culturals i tendències d'aquest nou any que comença, espero que t'interessin.
Molt bones festes i molt bona entrada d'any des de “L'imperdible” :)

L'imperdible de ℓ'Àηimα

Mercè ha dit...

Moltes gràcies a tots. La veritat volia aportar una figureta que diguera alguna cosa de mi i que fos graciosa. M'encantaren aquests dos ninotes.

Fa uns dies que he estat desconnectada i ara hauré de revisar tots els blocs participants de l'amic invisible i jo em pregunte, AMIC INVISIBLE no podries deixar-me una pisteta sobre tu?

Besets a tots.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...