dilluns, 3 d’agost del 2009

El meu "zulo"

Al blog de Xexu se'ns fa una proposició de confiança, obrir la nostra casa per mostrar el raconet on tafanegem per la xarxa i fem feina (que alguns també l'utilitzem per treballar). Aquest és el meu. Quan alce la vista ni tinc cap paisatge oníric, tanmateix tinc un panell de suro ple de versos i d'imatges; un quadre preciós que em regalà la meva germana i un poema "Tria't en un vers" que em recorda com d'especial sóc per a Ell. La finestra està a la dreta, amb vistes grises a un pati de llums; normalment roman tancada per no veure ni sentir com dotoregen les veïnes.
M'ha agradat aquesta proposta.

9 comentaris:

Sergi ha dit...

I jo m'alegro que t'hagis animat a ensenyar-nos el teu racó, que per cert, el tens molt maco. Només dir-te que no em dic xuxo, hehehe. Sóc en XeXu, per servir-la a vostè.

Mercè ha dit...

Ja està canviat, en Xexu.
Salutacions.

Assumpta ha dit...

Què ben endreçadet ho tens!! M'agrada molt :-))

A la meva foto es veien munts de carpetes i papers jajaja

joan ha dit...

Auster, íntim, molt acollidor, m’agrada.

Joan

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Mercè, tafanejar per la xarxa i fer feina no està pas barallat. :-)

I això de tenir la capçalera del llit a tocr de l'ordinador va molb bé si, a mitjanit, et ve alguna pensada bona i no has apagat l'ordinador. :-)

Joana ha dit...

És una proposta molt interessant, però jo no l'he ensenyat perquè vaig rodant per tot l'apartament amb el portàtil i no es tracta de fer-li fotos a tots els racons.
B7s per a tots!

bajoqueta ha dit...

Per ser un "zulo" és molt lluminós i amb un bonic quadre :)

Ma-Poc ha dit...

Ho tens molt ben ordenat tot això... ;)

Àgueda ha dit...

Jo he dormit al "zulo" de Mercè i la veritat es que està de puta mare, i es més, sempre el pilla la creativitat allí dins... hehehe, en serio... que vos diga ella.

Molts besets reina!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...