dissabte, 3 de desembre de 2011

"SOMIANT AMB ALEIXA" AL CASAL JAUME I CAMP DE TÚRIAAhir, 2 de desembre, presentàrem la novel·la Somiant amb Aleixa al Casal Jaume I Camp de Túria a Llíria.
Rubén Pitarch, responsable del local, féu un recorregut per la nostra trajectòria literària abans de cedir-nos la paraula.
Francesc i jo, dedicàrem els primers minuts a fer els oportuns agraïments a Acció Cultural del País Valencià, que tant fa per la llengua i la cultura d’aquest país i que per això mateix tan assetjada està permanentment per les autoritats de la Generalitat Valenciana, per passar a pujar la temperatura del local amb la lectura d’un fragment de la novel·la –per a aquells que ja l’hagen llegida, aquell de la llibreria–.


Tot seguit anàrem parlant de la gènesi de l’obra i de les vicissituds d’escriure una novel·la eròtica amb la teva parella. En acabant responguérem a un fil d’interessantíssimes preguntes que ens feren des del públic i signàrem exemplars del llibre. Destaque especialment l’ambient distés i agradable que es respirava.


Un sopar enfaixat (de pa i porta, de cacau i tramús, de coixinera, pa amb oli, de... sabeu més maneres d’anomenar-lo?) tancà l’acte en informals converses i confessions de desficis. Tot un goig haver compartit vetlada amb els amic de Llíria i voltants que s’hi aplegaren a escoltar-nos.

Ps. Gràcies a l'acte "desvirtualitzàrem" dos amics de la xarxa: Josep de Benaguasil i Enric Sanç. Un plaer.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...