dijous, 4 d’agost del 2011

CAP SE SETMANA LITERARI AL MATARRANYA




Ens espera un altre cap de setmana intens. Viatjarem a la comarca del Matarranya, un lloc preciós que cal visitar, encara que nosaltres anem amb l’agenda plena d’actes literaris.

Disabte 6 a partir de les 12.30h, estarem a Vall-de-roures, a la llibreria Serret. Els escriptors Francesc Mompó i Manel Alonso signaran exemplars dels seus darrers treballs: el poemari De la fusta a l'aigua (Ed. Onada) i el recull de contes Els somriures de la pena (Ed. Onada), respectivament. Mompó i jo, a més, dedicarem la novel·la eròtica Somiant amb Aleixa, a qui tinga ganes d’endinsar-se en aquestes pàgines plenes de sensualitat.

Diumenge 7 anirem a Prat del Comte a la presentació de l'antologia poètica Poesia a la frontera (Marc editors) on han participat vora un centenar de poetes, en llengua catalana, aragonesa i castellana; entre els quals estan també els valencians Manel Alonso i Francesc Mompó.

Serà un cap de setmana de retrobar amics  i de conèixer gent vinculada al món literari; de continuar converses pendents I encetar-ne de noves. La cosa promet.

3 comentaris:

Garbí24 ha dit...

Un bon lloc de trobada Vall de Roures,no sé perquè però sempre que hi vaig m'hi trobo molt a gust. Sobretot al vespre fer un passeig per el casc antic fins al castell, acabant al bar de la plaça a prendre alguna cosa.....

Mercè ha dit...

Gràcies per la suggerència, potser dissabte de vesprada tindrem una estona per fer turisme.
Una abraçada.

Òscar Roig i Carrera ha dit...

No ve a tomb de res, però aquesta samarreta que llueixes al perfil mola molt, Mercè. Salutacions de part de la Lliga Anticolonial!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...