dimecres, 27 de juliol del 2011

DIA DELS ESCRIPTORS A LA XXXIX FIRA DEL LLIBRE DE TORRENT


Aquestos dies la localitat de Torrent celebra la 39a edició de la Fira del Llibre coincidint també amb la setmana de Festes. L’Avinguda dels País Valencià –ah, no, que ja no s’anomena així, que ara és l’Avinguda del Vedat– s'emplena de casetes de llibres i d'altres productes típics de Fira.


Ahir 26 de juliol tenia lloc el Dia dels Escriptors i la Caseta dels Llibres de Sento –gran amic i sempre esplèndid amfitrió– reunia un bon grapat d’ells: Berna Blanch, Francesc Mompó, Toni Cucarella, Ramon Guillem, Marina Guillén Alapont, Lluís Roda, Pere Bessó, Eusebi Morales i jo mateixa. A més el cantant Carles Pastor promocionava el seu darrer treball: Els ulls de Bob, un gran disc amb lletres de poetes valencians actuals.


Ja fa alguns anys que hi acudim ja que és una excusa perfecta per a retrobar-se amics, conèixer gent relacionada amb el món de les lletres, adquirir novetats editorials i també signar algun que altre llibre. Aquest, però, ha estat especial per a mi ja que era el primer que acudia com a escriptora amb la novel·la infantil Lina Panxolina i el quadern màgic (Ed. Bullent) i la novel·la eròtica Somiant amb Aleixa (Ed. Bromera), de la que vam firmar alguns exemplars.
Resultà una vetllada molt agradable que arredonírem amb un sopar a la fresca a la mateixa avinguda. Cap al final se'ns uní a fer la xarradeta el cantant Pau Alabajos que passava per allí.

1 comentari:

Garbí24 ha dit...

Bona trobada....i m'he fixat que gairebé totes les trobades les sabeu rematar amb un bon àpat.....ben fet!!! i per molts anys

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...