divendres, 10 de desembre del 2010

3 VEUS, 1 LLENGUA: Bartomeu Fiol, Jordi Pàmias i Jaume Pérez Montaner


Ahir de vesprada teníem una cita amb la POESIA. A la biblioteca de la Societat Coral El Micalet tenia lloc el recital de poesia que tanca l'any dels Aplecs al Micalet. Amb el títol Tres veus, una llengua, Jordi Pàmias pel Principat de Catalunya; Bartomeu Fiol per les Illes Balears i Jaume Pérez Montaner pel País Valencià ens oferien una dansa versaire amb tots els colors i tonalitats del nostre català.

Jaume Pérez Montaner, amb el paper d'amfitrió, fou l’encarregat de presentar els poetes que hi intervindrien –poca presentació requerien tres grans espases com ells– a una sala a gom d’escriptors i d’amants de la poesia.
Bartomeu Fiol recità poemes de l’antologia Tot jo és una exageració (Edicions Proa, 1999). Jordi Pàmias escollí per a l’ocasió composicions dels poemaris Narcís i l’altre (Ed. Empúries, 2001), Terra Cansada (Ed. Perifèric, 2004) i La veu de l’àngel (Ed. Proa, 2009). Finalment Jaume Pérez Montaner, llegí poemes dels llibres La mirada ingènua (La Forest d’Arana, 1992), L’oblit (Edicions 62, 1993), Solatge (Ed. Perifèric, 2009), i d’altres esparsos com ara la composició creada per a la 1a edició de trobades gastronòmico-literàries: L’anguila literària.

Bartomeu Fiol

Jordi Pàmias

Jaume Pérez Montaner


Tres poetes vinguts de les perifèries del nostre estimat país. Tres veus i una llengua. Tres poetes del temps.

Per arrodonir tan agradable vetllada Enric Cassassús serví unes menges exquisides a la Sala d’Exposicions per als autors convidats i tots aquells que ens hi havíem apuntat.
Al meu CANAL YOUTUBE aviat estaran penjats alguns moments de l'acte.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...