dilluns, 19 de setembre del 2011

Inici de votacions 2ª edició Premi a les Millors Entrades



Ja s’ha acabat el termini per presentar entrades per a la segona edició dels Premis a les Millors Entrades, que organitza el Ramon del blog Una imatge i mil paraules. Aquesta edició ha vist minvada la participació, la meua teoria és perquè molta gent ha substituït els blogs per les xarxes socials, que requereixen menys treball i són molt més ràpides, això sí, la qualitat dels blogs que encara resten van adquirint més qualitat. Al final 25 entrades participants per a la segona edició i 1 entrada per la secció “una imatge i mil paraules".

A partir d’ara comencen les votacions, hi ha de temps fins a l’1 d’octubre. Les normes les trobareu en aquest enllaç. Només cal que llegiu les entrades (són curtes) i valorar-les d'1 a 10, i si us ve de gust deixar un comentari (també apareixeran publicats al llibre).
A més a més, es poden enviar encara entrades que formaran part del llibre, això sí, quedaran fora de concurs. Jo he participat amb 3 entrades ben diferents: un conte fantàstic, un microconte infantil i una prosa poètica: Àgata, ulls de gata; Gespi i Melpomenh.


2 comentaris:

onatge ha dit...

Benvolguda Mercè, el meu no serà pas el millor comentari... Però sí que et desitjo que la mare de Déu de la Mercè et deixi tota la llibertat perquè gaudeixis del teu dia com tu vulguis, i que el Francesc et reciti amb veu i galop a la sang el millor poema de l'Estellés.

Una abraçada amb barretina.
onatge

Mercè ha dit...

Moltes gràcies, Onatge.
Una abraçada.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...