dissabte, 28 de novembre del 2009

Homenatge a Jaume Pérez Montaner a l'Alcúdia

Ahir, 27 de novembre la Taula de les lletres i dels menjars -organitzada pel Bloc de Progrés Jaume I de l'Álcúdia- es parava amb exquisides menges per retre homenatge al poeta de l'Alfàs del Pi, Jaume Pérez Montaner.

L'esdeveniment, que congregava a la sala Segle XXI de l'Alcúdia escriptors, familiars i amics del poeta, s'iniciava amb un còctel als jardins i continuava amb un sopar fet per a l'ocasió.
Cap a mitjanit els versos de Jaume, recitats per d'altres poetes, prenien protagonisme. Eusebi Morales, Francesc Mompó, Ramon Guillem, Isabel Robles i Josep Ballester, paraula a paraula i gest a gest anaven emplenant-ho tot de bellesa i d'emotivitat. Especialment quan la poetessa Isabel Robles li ratificava la seva declaració d'amor.

I des del seu lloc, l'homenatjat s'ho mirava tot, satisfet i commogut, mentre anava destapant-se tota la trama que, des de feia algun temps, Isabel i companyia duien conjuminant d'amagatotis.
Tot seguit Jaume Pérez Muntaner, el poeta en majúscules, se situava darrere del faristol, com ell mateix confessà, fet un manoll de nervis.Iniciava el seu parlament llevant-se importànica i repartint tota la que es mereix entre els participants; i el finalitzava amb alguns poemes escollits per a l'ocasió.

Els cafès i algunes instantànies tancaven l'acte i la nit.
Una nit màgica, una nit per al record.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...