diumenge, 22 d’abril del 2012

Somiant amb Aleixa a Picassent


El passat 19 d’abril tenia lloc a la Casa de la Cultura de Picassent la presentació del llibre Somiant amb Aleixa, obra guanyadora del XVII Premi de Literatura Eròtica La Vall d’Albaida 2010 i publicada per l’editorial Bromera.
L’acte estigué magníficament conduït per Vicent Tronchoni, gestor cultural de l’Ajuntament de Picassent i va comptar amb la presencia de la regidora d’Igualtat Belén Bernat i la tècnica de la regidoria, Susana Tronchoni.
Jesica Fortuny, professora de l’Escola Municipal de Teatre, fou l’encarregada de pujar la temperatura de la sala -i pujar els colors fins i tot a la mateixa autora- interpretant a ritme de tango alguns fragments de la novel·la.


Aquesta era una presentació peculiar, ja que per primera vegada parlava de Somiant amb Aleixa sense la companyia de Francesc Mompó, l’altre coautor. Pense que la cosa anà bé i hi hagué bona cosa de públic, entre ells bons amics i gent que admire molt. En acabant vaig dedicar el llibre a totes aquelles persones que estigueren presents a l’acte i que volgueren adquirir-lo per gaudir amb la seua lectura.


Com que m’agradà molt el decàleg que elaborà Vicent Tronchoni tot seguit l’adjunte:

RAONS PER A LLEGIR (COMPRAR) SOMIANT AMB ALEIXA:

1. Perquè es una novel.la perfectament armada, amb inici, trajectòria i desenllaç final amb sorpresa inclosa. I tot això farà que no pugues deixar de llegir, el negre sobre blanc t’enganxarà fins que esclate tota una gama de color.
2. Perquè és una guia d’acceptació personal, Aleixa recorre un camí des del fons del pou fins a la
3.Perquè en algún moment, tots hem somiat que somien amb nosaltres.
4. Perquè és una novel.la eròtica, plena de sexe explicit. Aleixa va despertant passions i provocant somnis humits en moltes persones que fan l'amor amb ella en els llocs i de les maneres més dispars i sexualment commovedores. Duos, trios i tot el que faça falta, que el món és ampli i el desig més. Tot açò en un ambient oníric on mai acabes de saber si és un somni o realitat.
5. Perquè és una bona manera de fer país.
6. Perquè Somiant amb Aleixa és una novel.la per a ser llegida sense interrupcions, amb predisposició a sentir l’excitació i el plaer, i això no s’enganyem, ens agrada a tots.
7. Perquè sobretot, està impecablement escrita. Sens dubte, llegir Somiant amb Aleixa és gaudir de la literatura i del gènere eròtic sense tabús.
8. Perquè és una recepta que podria ordenar-te el metge per a la inapetència sexual.
9. Perquè hem de llegir més en la nostra llengua, hem d’aprendre a estimar, odiar, desitjar, patir, gaudir en valencià. Totes les passions, les més altes i les més baixes sonen precioses en la nostra llengua.
10. I finalment, perquè després de  tots els còpia i pega que he fet en la presentació, vull dir alguna idea pròpia i íntima (tot i que compartida): Somiant amb Alexia és una gran novel.la, no vos la perdeu!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...