dijous, 15 de març del 2012

DGS: VIDES DESAFINADES, DE XAVIER ALIAGA


Un nou article per al Diari Gran del Sobiranisme:

VIDES DESAFINADES, DE XAVIER ALIAGA

Vides que es trenen i vides que es trunquen, vides amargues i, alhora, vides dolces, vides que caminen sense cap treva i vides que s’aturen reclamant un nou rumb, vides estancades i vides que pelmuden en un instant… Vides desafinades. Vides.

Una història que, com una nina russa, amaga d’altres històries que s’enllacen amb gràcia i elegància. Un tall de la vida d’un grapat de personatges ubicats –desubicats– en la frontera entre la joventut i la maduresa, un moment que els exigeix prendre decisions, no sempre senzilles, i afrontar canvis importants. I així ens ho transmeten, amb la inseguretat que sempre els acompanya i el titubeig que habiten els seus pensaments.

Llegir la resta de l'article.

2 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

He llegit comentaris d'aquest llibre en 3 o 4 llocs i sempre m'heu fet venir un munt de ganes de llegir-lo. Imperdonablement, encara no el tinc. Ja trigo!

Xavier Aliaga ha dit...

Ja t'ho havia dit per via interna, però aprofite: moltíssimes gràcies, Mercè, un text preciós i que em fa goig perquè parla d'alguns dels elements del llibre que més suors i maldecaps m'ha costat.

Una besadeta molt gran.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...