divendres, 27 de gener del 2012

"Fronteres de vidre" al Club de Lectura de l'Alcúdia de Crespins



Ahir, a les 19.00h l’escriptor Francesc Mompó tingué un encontre amb els membres del Club de Lectura de l’Alcúdia de Crespins (la Costera), per parlar del llibre Fronteres de vidre (Ed. Germania) que s’havien llegit amb anterioritat. Ja fa vora tres anys que els lectors que el formen es reuneixen una vegada al mes per parlar d'un llibre i, moltes vegades, trobar-se amb els mateixos autors. Alguns autors que han estat convidats han estat Toni Cucarella, Manel Alonso, Esperança Camps, Francesc Bodí o Xavier Aliaga. És curiós que la major part dels lectors no viuen a l'Alcúdia, sinó que es desplacen des d'altres localitats pel plaer de compartir una estona parlant de literatura.
Josep Manel Vidal, organitzador d’aquest club de lectura, fou l’encarregat de presentar Franesc Mompó, que tot seguit parlà de la gènesi i del procés d’escriptura d’aquests relats que riberegen la frontera entre el món real i el fantàstic, esguitats d’elements surrealistes i de realisme màgic.
Un grup de lectors interessadíssims per la literatura estigueren interactuant amb l’autor al llarg de tota la sessió, en amical i acollidora conversa. En acabant, l’autor signà exemplars del llibre.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...