diumenge, 14 d’agost del 2011

LLIBRES ERÒTICS PER A L'ESTIU




SEXE DE VACANCES
(font segre.com)

UN ANY MÉS, els faig arribar la proposta d'una sèrie de llibres vinculats amb el món del sexe i l'erotisme que sempre ajuden a fer la lectura estiuenca una mica més agradable i motivant. El primer llibre és un clàssic que havia estat oblidat fa molt de temps. Ara, l'editorial Valdemar l'ha repescat de l'oblit i ens els presenta en una bona edició. La Venus de las pieles y otros relatos, de Leopold von Sacher-Masoch (1836-1895). Aquest escriptor austríac va donar nom a una variant de la sexualitat molt coneguda i controvertida: el masoquisme. El llibre consta de deu relats i en el que porta el títol del llibre es descriu la masoquista relació entre Severin von Kusiemski i Wanda von Dunajew. L'obsessió de Severin per arribar a ser l'esclau de Wanda -amb contracte signat inclòs- ens revelarà els detalls de tot aquest procés de submissió que va deixar tan impressionats molts escriptors posteriors.

Un llibre absolutament diferent és La caricia desnuda, de la francesa Carmen Bramly (Ediciones B). Aquest llibre, que es llegeix amb rapidesa, mostra una escriptura fresca i directa que es vincula amb l'edat de l'escriptora: 15 anys. En el seu llibre descriu en primera persona i des de la visió de Paloma, una noia de 14 anys obsessionada amb el músic Peter Doherty, com és l'experiència de la primera vegada. El tema del llibre, juntament amb l'edat de la seva autora, van ser una bona barreja per crear força enrenou a França quan es va publicar.

Per últim, un llibre amb accent i sabor valencià i escrit a quatre mans per Mercè Climent i Francesc Mompó. El llibre Somiant amb Aleixa (Editorial Bromera) va merèixer el premi de literatura eròtica de La Vall d'Albaida 2010. Aquí els somnis eròtics de la protagonista i dels altres personatges queden descrits amb detall. El valencià emprat en aquestes descripcions dóna a tota la narració un valor filològic afegit i un punt d'erotisme exòtic per als que no estem acostumats a llegir o escoltar aquestes paraules. Com cada any, els desitjo bona lectura i, si poden i volen, bon sexe.

3 comentaris:

Garbí24 ha dit...

mirarem de llegir i sexejar.... tot el que podem...;).
M'encanta la literatura eròtica i t'asseguro que no llegeixo per motivació....

Anònim ha dit...

Una altra proposta: Maduresa, un llibre reescrit a partir de l'obra presentada al Premi de Literatura Eròtica de la Vall d'Albaida.
www.maduresa.blogspot.com

Anònim ha dit...

Bones suggerències

bones per l'estiu i inmillorables de cara a la fresca.

bona canícula

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...