dimecres, 15 de juliol del 2009

Cantautors a Torrent


Ahir, 14 de juliol, a les 22:30 hores, tingué lloc a l'Hort de Trénor la 3a edició de "Cantautors a Torrent". La presentació de "Mohatros, les valencianes" del grup valencià Les Maedéus, era l'eix sobre el qual girà tot en una nit a vessar de gent i d'humitat. Tot s'ha de dir que aquest disc encara no ha sortit al mercat, després d'haver fet ja algunes presentacions d'ell. I és que aquesta gent és així, un poc informals (però de bon rotllo, que ningú se senta ofés).
L'acte comptà amb la col·laboració d'artistes del nostre panorama musical com ara Doctor Dropo, Enric Banyuls (Al Tall), Paco Muñoz, Lilit i Dionís, Lluís "El Sifoner", Manolo Lledó, Orxata Sound System, Paco Lluís (Bajoketa Rock), Pau Alabajos, Pequeño Mulo, Pony Ranch, Rapsodes, Pep Gimeno "Botifarra", Sergi Contry i Voltor.
Va ser una vetllada divertida -quasi diria que destrellatada- on el públic assistent aprenguérem, pas a pas, i a ritme de música com fer La paella valenciana, també fórem testimonis d'unes originals versions dels clàssics La manta al coll (en mexicà) i El tio Pep (en anglès), i, com no, tinguérem l'oportunitat de cantar (o baladrejar), tots a una, l'Himen irregional d'un autor anònim del segle XXI.
Una altra nit per a la memòria.

2 comentaris:

Montse ha dit...

mercè,
passa pel meu blog que hi tens un regalet a dalt de tot!!
gràcies per seguir-me...

Josep ha dit...

Lluís el Sifoner no és eixe que participà en l'elaboració del "diccionari genuïnament valencià" de Canal 9, en temps d'Amadeu Fabregat?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...