dimecres, 2 d’abril del 2014

“Lina Panxolina” obri la finestra dels somnis i la fantasia als xiquets de Castalla



El passat 28 de març vaig estar a la Casa de la Cultura de Castalla per presentar i contar la històra de Lina Panxolina i el quadern màgic. Allà també estaven els periodistes de Diània.tv que han fet un reportatge "boniquíssim" (amb text, fotos i vídeo) que copie al meu blog per no extraviar-lo:


“LINA PANXOLINA" OBRI LA FINESTRA DELS SOMNIS I LA FANTASIA ALS XIQUETS DE CASTALLA

Mercè Climent, l’autora alcoiana, va presentar el passat 28 de març la novel·la infantil “Lina Panxolina i el quadern màgic” a la Casa de Cultura de Castalla. L’acompanyaren moltes xiquetes i xiquets, el públic “més difícil de tots”, per passar una agradable vesprada, amb moltes sorpreses i regals per a tots. L’acte va posar punt i final a la campanya que s’ha estat desenvolupant durant tot el mes al municipi, per a fomentar la lectura entre els més joves.


“Lina Panxolina”, com li diuen els seus companys de classe per tindre la panxa redoneta, és una xiqueta de 8 anys, molt intel·ligent i somniadora. Un bon dia se li apareix un ésser fantàstic per proporcionar-li un quadern màgic, on tot el que dibuixe es convertirà en realitat. Els lectors gaudiran amb els mons tan divertits que Lina crearà mitjançant la seua privilegiada imaginació, i també, aprendran molt amb ella i amb les seues innocents malifetes.


Tot i ser una novel·la infantil, pretén que els joves receptors reflexionen sobre un seguit de temes claus a la infància, com passar-ho bé i ser feliç a l’escola, tenir l’autoestima ben alta, i superar els propis obstacles poc a poc.

El llibre va estar escrit i il·lustrat, respectivament, per les germanes Mercè i Àgueda Climent de forma concurrent: les imatges es van crear al mateix ritme que les lletres i, per tant, estan compenetrades perfectament. L’obra es recomana a partir dels 8 anys d’edat, “fins a l’infinit” perquè, d’alguna manera, tots som un poc xiquets.

Més fotos de l'acte:



Podeu comprar el llibre al lloc web de l’editorial Bullent.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...