dijous, 26 de juliol del 2012

'Somiant amb Aleixa' o la realitat de l'erotisme, per Moisés Llopis i Alarcon

Ressenya de la novel·la Somiant amb Aleixa que Moisés Llopis i Alarcon ha penjat en el seu blog: Cabòries d'escudella.

"SOMIANT AMB ALEIXA" O LA REALITAT DE L'EROTISME
 
Aleixa és una jove amb un do particular: pot somniar allò que els altres somnien si ella n'és la protagonista. Aquest fenomen, tan atípic com sorprenent, la perseguirà incansablement al llarg de les pàgines que basteixen la novel·la fins arribar a corprendre-la i dominar-la.
Així és com rebem les primeres planes del Premi de Literatura Eròtica La Vall d'Albaida 2010. Perquè Somiant amb Aleixa arriba a ser, fins i tot, una proposta agosarada, profundament treballada, minuciosa i delicada, saborosament deliciosa. El món d'Aleixa acaba sent el nostre i la seua dominació acaba per ser, d'alguna manera, també la nostra.
Somiar amb Aleixa és, en realitat, descobrir-la, conèixer-la, tot deixant la voluntat i el desig arraconats per descobrir la passió del seu bell cos, de les seues experiències sexuals més elegants i atrevides, arriscades i perverses. Deixeble de Venus com es declara, Aleixa creu dominar el món que l’envolta, tant al col·legi on treballa de matí, com al lloc comercial en què es guanya la vida de vesprada. Aquest món, però, és alhora tèrbol i atrevit, i serà també la font a partir de la qual Aleixa reviurà o experimentarà els seus desitjos més íntims.
Al llarg de vora dues-centes pàgines, ens endinsem en un univers metòdic i primmirat, vestit d’una altra pell, sensual i màgic. I és que Aleixa arriba a enamorar el lector, pels ulls i l’ànima, per la seua fragilitat indicible, l’aparent debilitat que l’atresora i la bellesa física que desprén.  Aleixa és, tímidament, el desig de tothom i d’ella mateixa, de l’entorn que l’envolta i del temps que la conté. D’ací la seua lluita, l’única batalla que coneix i que haurà de ser amb la seua ment, el seu esforç i les seues delitoses necessitats. Aleixa cerca trobar Aleixa. I trobant-se, ens troba també a nosaltres, lectors, dins de les diferents experiències eròtiques que s’hi plantegen.
Sota el guiatge de Ramon Guillem i Joan Olivares, els autors de Somiant amb Aleixa construeixen un relat nou, fresc i agradable de llegir, despert i vençut d’erotisme. Una proposta novella que guarneix i conjumina realitat i somni, fantasia i veritat, originalitat i elegància.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...