divendres, 24 de juny del 2011

PER MARCIANES, DE MIQUEL GIL A VERKAMI

Em vaig assabentar de la filosofia del micromecenatge i de VERKAMI per Víctor Pàmies i el seu llibre Amb cara i ulls. Aquest matí al blog de Gàlim he vist que el músic i cantant Miquel Gil també s’ha llançat a aquesta aventura per al seu últim treball que ha titulat “PER MARCIANES” i que incloirà cançons pròpies i textos de diversos poetes com ara: Anna Montero, Enric Monforte, Enric Cassassas, Tono Fornes, Pep Albinyana o V.A. Estelles. Ens demana la nostra complicitat i protecció per arribar en 40 dies a la inversió d’11.000 euros; i dic inversió perquè rebrem unes compensacions en funció de les nostres aportacions econòmiques (de 10 a 1.000 euros).

Ací podeu llegir la descripció del projecte i tot seguit adjunte el vídeo on Miquel Gil ens explica què és açò del VERKAMI, la plataforma de crowdfunding per a projectes creatius


1 comentari:

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Demanar gairebé 12.000 euros em sembla una quantitat molt respectable. Difícil, si no tens una comunitat de seguidors al darrere. A veure si en Miquel se'n surt. Jo ja hi he posat el meu granet de sorra!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...