dijous, 10 de març del 2011

ELS ULLS DE BOB: Nou disc de Carles Pastor



ELS ULLS DE BOB és el tercer treball de Carles Pastor, després de Travellers (2006) i La noia del Nord (2009). En aquest darrer disc amb sabor de blues, de pop i del rock més clàssic, Carles Pastor ha musicat onze poetes valencians actuals:

Jaume Pérez Montaner (Que sempre torna), Ramon Guillem (Síndrome d’abstinència), Isabel Robles (Adagio), Eusebi Morales (Galimaties), Maria Fullana (Les muntanyes), Encarna Sant-Celoni (Paròdia), Francesc Mompó (A Guillem Agulló, A Mercè del temps), Teresa Pasqual (A la mesura de les teues coses), Enric Monforte (Capital del dolor), Manel Alonso (Dona) i Berna Blanch (Deixeu-me).

El disc duu una presentació del crític musical Josep V. Frechina, i la funda ha estat creació del pintor Jordi Albinyana (ja havia fet els dissenys del disc Te’n cantaré més de mil de Pep Jimeno, Botifarra; La noia del nord, de Carles Pastor o l’edició limitada de Miquel Gil i Manel Camp). Cada funda és única, perquè de les 1.000 que se n'han fet no n'hi ha dos d'iguals. A més a més, Miquel Gil ha col·laborat en un parell de cançons.
Una joieta doncs, que inclou música, poesia i art.

La primera presentació tindrà lloc dissabte 12 de març a la cafeteria Ca Tarsi de l'Olleria, a les 20h. Alguns dels poetes que apareixen en el disc han anunciat que acudiran a la presentació.

Per anar fent boca us deixe aquest vídeo on Carles Pastor, acompanyat de Pere Ròdenas, canta Dona, amb lletra de Manel Alonso, aprofitant que aquestos dies se celebra el Dia de la dona.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...