diumenge, 27 de febrer del 2011

HOMENATGE A LLUÍS ALPERA


Ahir dia 26 de febrer l’Associació Cultural La Brúixola retia un merescudíssim homenatge al poeta valencià Lluís Alpera al Centre Octubre de València tot coincidint amb el seu XVII Aniversari.

L’acte reuní una cinquantena de persones a la cafeteria de l’OCCC. Entre els assistents hi havia els poetes i escriptors Mari Carme Arnau, Maria Fullana, Marc Granell, Ramon Guillem, Albert Hernández i Xulvi, Francesc Mompó, Vicent Penya, Jaume Pérez Montaner, Isabel Robles, Lluís Roda, Pepa Úbeda...

La laudatio anà a càrrec del poeta Vicent Penya qui ens regalà la semblança biogràfica de Lluís Alpera. Tot seguit anaren prenent la paraula professors, poetes, amics i representants de La Brúixola: el professor Antoni Ferrando, el professor i polític Josep Guia, el vice-president de l’AELC al País Valencià Ramon Guillem, el poeta Lluís Roda i el fotògraf Rafael Sena pel col·lectiu La Brúixola. Com digué el president del PSAN, Josep Guia, allí estàvem nosaltres, al bell mig de la ciutat, per retre homenatge a un dels grans poetes valencians en llengua catalana. Una vegada acabats els parlaments prengué la paraula el poeta homenatjat i ens recità uns poemes.

Alguns moments de l'acte:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...