dilluns, 10 de gener del 2011

PRESENTACIÓ I RECITAL POÈTIC DE MANEL ALONSO A BONREPÒS


Com ja havia anunciat, ahir 9 de gener tenia lloc a l’Auditori de l’Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell el recital poètic i la presentació dels llibres Correspondència de guerra i Si em parles del desig de Manel Alonso. L’acte, que comptà amb una gran afluència de públic, servia per commemorar la primera década de l’Associació Cultural La Macarella.
La mestra de cerimònies, Roser Santolaria, fou l’encarregada d’obrir l’acte. Després de la projecció dels audiovisuals corresponents al poema S’estén el temps sobre les llambordes, de Correspondència de Guerra (clica ací per visualitzar-lo), i Fràgil i Dòcil de Si em parles del desig (prem ací per veure'l), Francesc Mompó i jo mateixa presentàrem els dos llibres (pròximament penjarem els treballs als nostres blogs).
Manel Alonso diu que un poema no s’ha d’explicar, però sí que un poema pot definir en certa manera el poeta, així és que ens llegí el poema Notes per a una biografia inclòs en el llibre Com una òliba.
Tot seguit els poemes de Manel Alonso s’escoltaren amb la veu de la gent de la localitat que s’animà a recitar, i finalment Juanen, músic i cantant del grup Infusió; Garri, músic i cantant del grup Tapineria i Juan Lluís Llopis, del grup Ànima Maleïda afegiren la música als poemes Entrar, Gemegant el teu nom i La Pluja.
L’acte finalitzà amb una picaeta molt dolça i la signatura d’exemplars per part de l'autor.

Algunes fotos de l’acte:

1 comentari:

Josep ha dit...

M'hauria agradat molt anar-hi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...